Poročali smo, da se je v nedeljo na Cesti Proletarskih brigad v Mariboru zgodila prometna nesreča s hudimi telesnimi poškodbami, katero je povzročil voznik, ki je spregledal rdečo luč na semaforju.

Spomnimo. 54-letni moški je vozil osebni avtomobil po Cesti proletarskih brigad v Mariboru, iz smeri Ljubljanske ulice proti Tržaški cesti. V križišču z Jadransko cesto ni upošteval rdeče luči na semaforju in je zapeljal v križišče. V tem trenutku je z njegove leve strani, po Jadranski cesti, pri zeleni luči pravilno pripeljala 43-letna voznica osebnega avtomobila.

Voznik je s prednjim levim delom vozila silovito trčil v prednji del vozila voznice. Vsi trije udeležnci so utrpeli poškodbe in bili pripeljani v UKC Maribor.

Na uredništvo Mariborinfo se je obrnila voznica modrega avtomobila znamke Renault Clio, ki je bila skupaj s hčerko udeležena v prometni nesreči.

»Res bi se rada zahvalila reševalcem in gasilcem, Policijski postaji Tezno in tudi ljudem, ki so zaustavili avtomobile in pritekli k nama s hčerko. Res bi se jim rada zahvalila za njihovo delo, vztrajnost in potrpežljivost. Hči je utrpela poškodbe glave in je na samem kraju nesreče tudi krvavela. Takoj so jo oskrbeli in odpeljali v bolnišnico. Neverjetno se je začutilo, da ti ljudje to delo opravljajo s srcem. Bili so zelo zbrani in organizirani,« želi Violeta Abaze sporočiti vsem, ki so bili na samem kraju nesreče in jima skupaj s hčerko nesebično priskočili na pomoč.

Dodaja še to, da enkrat, ko »sam nekaj takega doživiš, je to nekaj nepopisnega in šele takrat vidiš, kako pristojni opravljajo svoje delo«.

S spleta

Komentarji (2)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Katja7 (nepreverjen)

Res je,lepo napisano.Mi gre na jok,sem sama dozivela podobno situacijo.Ni posteno,da jih mecejo nekateri v en kos.Ko ti zivljenje visi na nitki,padas v nezavest z zlomljeno hrbtenico....resilci in policisti,globok poklon in spostovanje.

Legionar (nepreverjen)

Gospa Violeta ,reševalce in gasilce cenijo samo takrat kadar jih potrebujejo ! Kdo je šel na ulico ko so želeli višje plače in boljše pogoje .

Starejše novice