Zaposlitveni portali se že polnijo z novimi ali pa prostimi delovnimi mesti, ki na Štajerskem ali v okolici iščejo zanesljive in delovne kandidate. Nekaj smo jih izpostavili ...

Nazadnje smo pobrskali po manj pestri ponudbi delovnih mest pred prvomajskimi prazniki, vendar pa se je do danes situacija na zaposlitvenih portalih že spremenila. Kar nekaj podjetij intenzivno zaposluje, ponuja pa raznovrstna delovna mesta.

Pravniki, pozor!

Redko naletimo za oglase, ki iščejo pravnike, tokrat pa ga za območje Maribora in Ljubljane potrebuje Družba za upravljanje terjatev bank, ki zahtevajo ustrezno izobrazbo, tri leta delovnih izkušenj, aktivno znanje angleščine, poznavanje več vrst prava in vozniški izpit. Zaželen je tudi pravniški državi izpit.

Takemu ponujajo zaposlitev za nedoločen čas s 6-mesečnim poskusnim delom, delo, ki bi a teden obsegalo 3 delovne dni v Mariboru in dva v Ljubljani, strokovni izziv in dobro referenco.

Ponudbe z življenjepisom v slovenščini in angleščini pričakujejo do 27. maja izključno preko zaposlitvenega portala Mojedelo.

Pravnika išče tudi zreški Unior

Išče ga tudi zreški Unior, družba z največjim svetovnim proizvajalcem odkovkov za krmilne mehanizme osebnih vozil. Od kandidata zahtevajo izobrazbo univ. dipl. pravnika ali mag. prava (I2. bolonjske stopnje), delovne izkušnje na pravnem področju vsaj leto dni ter aktivno znanje angleškega jezika.

Z izbranim kandidatom bo sklenjena pogodba za določen čas 12 mesecev, s 6-mesečnim poskusnim delom. V primeru daljše potrebe bo na voljo tudi možnost zaposlitve za nedoločen čas.

Prijave je treba poslati do 20. maja, in sicer po pošti ali na elektronski naslov [email protected].

Išče se vodja za zagotavljanje kakovosti

Menite, da ste primerna oseba za dosledno izvajanje postopkov ob upoštevanju danih smernic in skrb za zagotavljanje kakovosti?

Družba Marifarm zaposluje izkušenega strokovnjaka z izkušnjami iz farmacevtske branže, ki ima VII. stopnjo izobrazbe in sicer farmacevtske, kemijske ali druge ustrezne smeri. Od takega kandidata pričakujejo 3 leta izkušenj na podobnem položaju, dobro znanje angleščine, pripravljenost na občasne poslovne poti v tujino in dobro poznavanje cGMP.

Ponujajo zaposlitev za določen čas, od zainteresiranih pa pričakujejo življenjepis v Europass obliki v slovenskem in angleškem jeziku ter kopijo dokazil o izpolnjevanju pogojev.

Bi znali svetovati mikro podjetjem? Ta banka zaposluje ...

Sberbank, banka, ki je lani ustvarila tri milijone evrov čistega dobička, kar je 2,7-krat toliko kot leto poprej, zaposluje v Mariboru svetovalca za mikro podjetja.

Ponujajo mu zaposlitev za nedoločen čas s poskusno dobo, pričakujejo pa poznavanje bančnega poslovanja in produktov, najmanj leto dni delovnih izkušenj z opisanega področja dela, aktivno znanje angleščine ter visoko/univerzitetno izobrazbo ekonomske smeri.

V banki pričakujejo elektronske prijave, ki so mogoče do 24. maja.

Hoško podjetje išče več profilov ...

Podjetje Lester Ledinek zaposluje v Hočah več profilov, in sicer lanserja in CNC obdelovalca, katerima ponuja možnost zaposlitve za nedoločen čas, ter CNC strugarja za določen čas 3 mesece z možnostjo zaposlitve za nedoločen čas. Omenjeno podjetje išče tudi skladiščnika z 2-letnimi izkušnjami in vodjo skladišč z možnostjo zaposlitve za nedoločen čas. 

Prijave sprejemajo preko e-sistema portala MojeDelo.com.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice