Univerzitetni klinični center Maribor bolnike, obiskovalce, zunanje sodelavce in zaposlene obvešča, da se bodo v času med 11. februarjem in 22. maje vršila dela vezana na zamenjavo naprave za magnetno resonanco na radiološkem oddelku hospitalne stopnice.

Univerizitetni klinični center Maribor sporoča, da bo v tem času zagotovil nadomestno izvajanje MR storitev z mobilno MR enoto, ki bo locirana na območju interne povezovalne ceste znotraj UKC Maribor ob Titovi cesti, in sicer v dolžini med vhodom 1D zgradbe številka 1 in križiščem z zgradbo številka 7.

»V omenjenem časovnem obdobju bo popolnoma zaprta povezovalna cesta ob Titovi cesti v dolžini med vhodom 1D zgradbe številka 1 in križiščem z zgradbo številka 7,« dodajajo.

Dostop do vhoda 1D – vhoda na Inštitut za fizikalno in rehabilitacijsko medicino bo nemoten, vendar le iz južne strani, torej strani heliporta. Uvoz do centralne lekarne bo nemoten, vendar prav tako le iz južne strani.

Vir: UKC Maribor
Vir: UKC Maribor

»Vljudno naprošamo vse bolnike, obiskovalce, zunanje sodelavce in zaposlene, da spoštujejo postavljeno signalizacijo. V času izvajanja del bo prihajalo do morebitnega povečanega hrupa in neprijetnih vonjav vezanih na izvajanje del, za kar se že vnaprej opravičujemo in prosimo za strpnost in razumevanje,« še opozarjajo. 

S spleta

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Sploh ne, ker (nepreverjen)

niso potrebni ... oz. celo nevarni

Starejše novice