Dela, ki so se na Maistrovi ulici začela v sredini meseca oktobra so znova podaljšana, tokrat do decembra.

Kot so sporočili iz Mestne občine Maribor, je od srede, 30. novembra, pa vse do 3. decembra predvidena ponovna popolna zapora križišča Maistrove in Cankarjeve ulice. Hkrati se tudi podaljšuje rok za izvedbo del dokončanja prenove Maistrove ulice in sicer do 10. decembra. 

"V teku je tudi podpis aneksa za podaljšanje roka dokončanja del, hkrati pa se aneks nanaša tudi na plačilo dodatnih del, ki so nastala na projektu v višini 30.888 evrov. Ta so posledica izvedbe hišnih fekalnih priključkov, izvedbo dodatne drenaže meteorne odvodnje, izvedbo dodatnega asfaltiranja vozišča, ki ni bilo zajeto v osnovnem popisu," so še poročili iz mestne občine.

Vse voznike pa ob tem obveščajo, da bodo vsi obvozi ustrezno označeni. V smeri Melja tako še naprej izbirajte Tomšičevo ulico.

Ulico urejajo že vse od sredine oktobra

Spomnimo. Čeprav je bilo načrtovano, da bodo z deli zaključili konec oktobra, pa so iz Mestne občine Maribor konec oktobra sporočili, da bo zaradi slabega vremena in dodatnih del, ki so se izkazala za nujna na terenu in niso bila predvidena, zapora trajala dlje. Nepredvidena dodatna dela so sanacija fekalnih priključkov in sanacija vseh vodovodnih priključkov, dela so podaljšana do 30. novembra. No, sedaj pa so podaljšana do 10. decembra

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice