Vir: Celjski sejem, spletna stran
Največjo poslovno-sejemsko prireditev Slovenije, 53. MOS, so letos zaradi nepremostljivih ovir, povezanih s koronavirusom, po posvetovanju s pristojnimi inštitucijami primorani dokončno odpovedati.

»To obvestilo pišemo s strtim srcem, a hkratnim zavedanjem, da je v dani situaciji to edina smiselna odločitev,« sporočajo organizatorji 53. MOS-a, ki so po številnih ugibanjih prireditev odpovedali.

MOS je 52 let zapored predstavljal osrednjo poslovno-sejemsko prireditev Slovenije. »Ne glede na neizbežno odpoved 53. MOS-a pa verjamemo, da že prihodnje leto predstavlja nov začetek. V mislih že namreč načrtujemo popolno izvedbo MOS-a in drugih sejemskih dogodkov v letu 2021, za katere smo prepričani, da bodo lahko ponovno zaživeli v vsej svoji mogočnosti,« dodajo na Celjskem sejmu.

»V prvi vrsti smo odločitev sprejeli zaradi zagotavljanja zdravstvene varnosti, pa tudi zaradi želje, da MOS ohrani kakovostno identiteto, ki omogoča razstavljavcem uspešno promocijo širši javnosti,« še pojasnjujejo. MOS bi letos zabeležil svojo 53. obletnico delovanja.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice