Zaradi slabega vremena in nepredvidenih del bo obnova Maistrove ulice potekala nekoliko dlje, kot je bilo sprva načrtovano.

V začetku oktobra se je  na delu Maistrove ulice na odseku med Prešernovo in Kersnikovo začela obnova primarnega kanalizacijskega kanala, na ulici pa bodo dobili tudi novo vodovodno omrežje skupaj s hišnimi priključki. Čeprav je bilo načrtovano, da bodo z deli zaključili konec oktobra, pa so danes na Mestni občini Maribor sporočili, da bo zaradi slabega vremena in dodatnih del, ki so se izkazala za nujna na terenu in niso bila predvidena, zapora trajala dlje. Nepredvidena dodatna dela so sanacija fekalnih priključkov in sanacija vseh vodovodnih priključkov, dela so podaljšana do 30. novembra.

Vse do zapore bo zaradi nujnosti dokončanja del veljala popolna zapora Maistrove ulice med Cankarjevo in Prešernovo ulico. V tem času se bo promet vodil po Prešernovi ulici, skozi Tomšičevo ulico in po Cankarjevi ulici.

Vsi obvozi bodo ustrezno označeni:  "Voznike pozivamo, da naj v smeri Melja uporabljajo Tomšičevo ulico in jih hkrati prosimo za potrpljenje."

Del Maistrove ceste med Kersnikovo in Cankarjevo ulico bo predvidoma zaprt ves čas, križišče s Cankarjevo ulico pa bo odprto za promet.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice