Zaradi prometne nesreče je bila več ur zaprta pomurska avtocesta na odseku Sveta Trojica - Lenart pred priključkom Lenart proti Mariboru.

Po podatkih Prometno-informacijskega centra za državne ceste je bila zaradi prometne nesreče več ur zaprta pomurska avtocesta pred priključkom Lenart proti Mariboru.

Avtocesta je bila zaprta na odseku Sveta Trojica - Lenart pred priključkom Lenart v smeri Maribora. Obvoz je bil možen po regionalni cesti Sveta Trojica - Lenart. Avtocesto so ponovno odprli okoli 14. ure.

Zastoji so nastajali na avtocesti pred priključkom Sveta Trojica proti Mariboru in na regionalni cesti pred Lenartom. Na pomurski avtocesti pa je bil še zastoj tovornih vozil iz smeri Maribora proti Lendavi med Pernico in Lenartom.

Po prvih informacijah, ki so jih potrdili na Policijski upravi Maribor, je bila avtocesta zaprta zaradi trčenja več vozil, v nesreči pa sta bili poškodovani dve osebi.

Na pomurski avtocesti je bil sicer še med Sveto Trojico in Vučjo vasjo proti Lendavi zaprt vozni pas zaradi okvare vozila.

Na štajerski avtocesti pa je bil za predorom Ločica proti Celju oviran promet zaradi okvare tovornega vozila, pri čemer je že v predoru Ločica zaprt vozni pas.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice