Objavljamo sistem vodenja prometa v času del na Maistrovi ulici.

Kot smo že poročali, se je začela izvajati obnova dotrajanega dela Maistrove ulice na odseku med Prešernovo in Kersnikovo ulico. Obnova, ki bo poleg novega vodovodnega omrežja prinesla tudi na novo urejeno voziščno konstrukcijo z novimi pločniki in urejeno cesto za kolesarje, naj bi bila dokončana do konca oktobra. Zaradi tega je v teh dneh nekoliko spremenjeni prometni režim. 

Do srede delna zapora

Kot so sporočili iz Mestne občine Maribor bo od danes, 17. oktobra, do predvidoma srede, 19. oktobra, veljala delna zapora Maistrove ulice med Cankarjevo in Prešernovo ulico. Promet je voden po enem pasu do Cankarjeve ulice.

Od četrtka popolna zapora

Zaradi nujnosti dokončanja del pa bo od četrtka, 20. oktobra, do predvidoma dokončanja del, veljala popolna zapora tudi na odseku Maistrove med Cankarjevo in Prešernovo ulico. V tem času se bo promet vodil po Prešernovi ulici, skozi Tomšičevo ulico in po Cankarjevi ulici. Del Maistrove ceste med Kersnikovo in Cankarjevo ulico bo predvidoma zaprt ves čas, križišče s Cankarjevo ulico pa bo odprto za promet.

S spleta

Komentarji (0)

Starejše novice