Zaradi vse večjega zanimanja je Organizacija spolnih delavcev Slovenije po letnem načrtu pričela z informiranjem in ozaveščenem kariernih možnosti v industriji za odrasle.

V sodobnem svetu se na trgu dela vse bolj odpirajo tudi nove, drugačne možnosti zaposlitve – med drugim v industriji za odrasle. Organizacija Dobra Družba si želi ljudi dobro seznaniti s priložnostmi na tem področju. 

V Murski Soboti je tako pred časom potekalo izobraževanje GIGOLO. Po naših informacijah je žigolov v Sloveniji vse več, za uro moške prostitucije pa zaračunajo 100 evrov. Žigolo je lahko tudi samo spremljevalec, torej brez spolnega odnosa, pri tem pa se cene za dve do triurno spremljavo prav tako gibajo okoli 100 evrov.

Iščejo navidezne kupce, da ocenijo žigole

Zdaj pa priložnosti ponujajo ženskam. Organizacija Dobra Družba je namreč na svoji spletni strani zapisala, da podpirajo vse aktivnosti spolnih delavcev kot tudi gospodarskih objektov in obveščajo javnost o dobrih ter novih praksah v tej branži.

Ena izmed teh je očitno agencija Good Company.

»Agencija v nastajanju www.good-company.agency poleg tega da išče žigole, ki jih lahko čaka mednarodna kariera, potrebuje tudi ženske/moške 'navidezne kupce', ki bodo po storitvi podale in izpolnile objektivno oceno ter mnenje. Žigolo pri agenciji Good Company opravi teoretični tečaj ter realno praktično simulacijo. Druga faza preverjanja je srečanje z navideznim kupcem velja kot  eno tretjinska ocena,« so zapisali na spletni strani omenjene družbe.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice