Štajerska pevka in podjetnica Hajdi Korošec Jazbinšek je priznala, da za mladosten videz niso dovolj le kremice, v srednjih letih je za mladosten videz potrebno poseči tudi po botoksu in polnilih.

Hajdi Korošec Jazbinšek, nekdaj priljubljena majhna deklica z mikrofonom v roki, danes pa znana predvsem po svoji priljubljeni otroški trgovini Hajdi.si.

Zabavna in uspešna podjetnica je na svojem Instagram profilu zelo aktivna, s svojimi sledilkami in sledilci deli starševske nasvete, modnim navdušenkam pa razkriva trende.

Influencerka, ki s svojimi objavami vsak dan nasmeje svoje sledilce in sledilce, pa je tokrat tudi šokirala. Priznala je, da za mladosten videz tudi sama posega po botoksu in polnilih.

Hajdi je sicer že pred tedni objavila posnetek, na katerem se je s pomočjo filtrov 'prelevila' v slovensko 'čenčo' in o sebi govorila v tretji osebi: »Vedela sem, da nekaj ni vredu in da ta ženska nekaj počne. Kako lahko vedno tako vredu zgleda? Kako? Na botoksu je.«

'Čenča' se je, kot se tudi veliko Slovencev in Slovenk, vprašala, če lahko verjamete »kaj vse ženska počne, da ugaja okolici?«

Hajdi je povedala, da je to »razmišljanje čenče, sodobne ženske pa vzamemo to, kar nam današnje stoletje ponuja.« Hajdi je z uporabo botoksa začela pri 40. letu. Dva otroka, neprespane noči, vodenje podjetja in stres pač zahteva svoje, priznava.

Podjetnica razkrila, kakšne posege je lepotna kirurginja opravila na njenem obrazu

Pred dnevi pa je Hajdi naredila tudi krajši intervju z lepotno kirurginjo Dašo Kovačič Beković iz Estetike Omnia, v katerem sta razkrili, kakšna posega sta opravili na Hajdijinem obrazu.

Hajdi je še povedala, da je včasih »svoje prijateljice spraševala, kakšne kreme uporabljajo, da tako fajn izgledajo. One pa so naštevale velike količine produktov, da sem včasih v drogeriji zapravila ne vem koliko denarja, ampak efekt še zmerom ni bil tak. Potem, ko sem prvič zbrala pogum in sem prišla na botoks, sem razumela, kaj botoks naredi na fiziognomijo obraza, in zdaj me nobena več ne more 'flancat', da uporablja samo kreme.«

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice