Še vedno pogrešana Simona Meglič iz Levanjcev v občini Destrnik je od doma odšla 10. decembra lani. Iskali so jo že gasilci, policija, sovaščani, prijatelji, konjeniki in potapljači, a za Simono se je izgubila vsaka sled.

Izginotje Simone Meglič se je pripetilo že nekaj mesecev nazaj, a policija še vedno intenzivno izvaja aktivnosti za izsleditev pogrešane. 

Policisti še vedno zbirajo obvestila in vodijo kriminalistično preiskavo o njenem izginotju. 

»V zvezi z njenim izginotjem policisti preverjajo vsako pridobljeno informacijo, ki bi lahko pripomogla k izsleditvi pogrešane osebe,« so razkrili na Policijski upravi Maribor. 

Danes ponovno iskalna akcija ...

Prav na današnji dan pa je bila ponovno izvedena iskalna akcija, v katero so bili zraven policistov vključene še sile za zaščito, reševanje in pomoč torej gasilci lokalnih prostovoljnih društev in lovci. 

Pogrešana Simona zaenkrat še ni bila najdena. 

Še enkrat pa pozivamo vse, ki bi karkoli vedeli o njenem izginotju, da o tem obvestijo najbližjo policijsko postajo ali pokličejo na telefonsko številko 080 1200. 

Simona je stara 43 let, visoka 165 centimetrov in tehta približno 55 kilogramov. Ima dolge črne lase in rjave oči. Od doma je odšla oblečena v dolgo rdečo bundo, črne hlače in bele športne copate številka 35. 

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice