Pripadniki slovenske varde so se v soboto mudili v pomurskih koncih, natančneje v Lendavi. Tam se je z njimi srečal tudi župan Janez Magyar.

V soboto smo poročali, da so že od zgodnjih dopoldanskih ur policisti v Tomšičevi ulici v Lendavi kontrolirli nekaj pripadnikov samooklicane štajerske varde. Takrat še ni bilo točno znano, kaj točno je varda počela v Pomurju, je pa zdaj jasno nekaj – med drugim so se srečali z lendavskim županom Janezom Magyarom.

Kot so zapisali na facebook strani Slovenska VARDA – civilna iniciativa, so se ob tem počutili ljubljeno. Zapisali so:

»Danes smo se podali na otvoritveni sprehod po Prekmurskih mejah, natančneje po najbolj vzhodnem delu Slovenije. Pred tem nas je pozdravila delegacija iz Lendave, med drugimi policisti iz Lendave in župan Magyar. To je bil najlepši sprejem to leto, upamo še na mnogo takih«.

S spleta

Komentarji (8)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Gašpi (nepreverjen)

Lahko bi še pri policiji in županu preverili kaj si tile klovni počeli tam ali pa ste tako nizko padli da promovirate te brezdelneže ki jih polovica ima kriminalno kartoteko?

zedinjena slovenija (nepreverjen)

Župan se je srečal s pripadniki varde,
edino pravilno, da je sam preveril informacije iz prve roke !

In reply to by Gašpi (nepreverjen)

Gašpi (nepreverjen)

Kaj češ preverjat, povprečna izobrazba vardistov je osnovna šola, njihov obsojeni vojvoda nima niti enega dneva delovne dobe, ima cel kup kriminalnih dejanj in živi pri ateku in mamici kadar se ne skriva po gozdovih ali ni zaprt. Res, tile so naša prihodnost hahahahahah

In reply to by zedinjena slovenija (nepreverjen)

assia (nepreverjen)

Ko se pa gre za rome, jih pa ne zmerjaš z neizobraženci in brezdelneži.

In reply to by Gašpi (nepreverjen)

Danvid (nepreverjen)

Upam , da razumete sarkazem

jebovasss....... (nepreverjen)

Kaj to klošarsko vardo opremlja Ruska federacija da imajo ruske zastave na uniformah?

Hojs (nepreverjen)

Zakaj se zganja tak pomp okoli teh neizobraženih mulcev? V normalni državi bi bili že zdavnaj vsi v zaporu. Če imajo preveč energije in časa, pa naj se lotijo javnih del, pomoči starejšim ali česa drugega družbeno koristnega.

Simon81 (nepreverjen)

V normalni državi zraven varde, ne bi bilo 1001 voluharja, ki nas spravljajo na kant. Varda nas samo opominja, da smrdi v tej naši lepi domovini, loleki vam podobni pa seveda vidite in pljuvate samo po takih, po navodilih mainstream medijev, barabam pa v rit lezete pa drobtine pobirate.. niste S od Slovenca!

In reply to by Hojs (nepreverjen)

Starejše novice