Župnik Goran Kuhar se je znašel v neprijetni situaciji. Kot kaže ga je v zadnjem času zalezovala starejša ženska, ki je ob tem širila tudi lažne govorice.

Tudi zato je murskosoboški župnik Goran Kuhar v zadnjem župnijskem listu zapisal nekaj besed o govoricah, ki so se kot kaže razširile tudi onkraj cerkvenih zidov. Kaj je napisal, si v celoti preberite spodaj.

»Že nekaj časa po Murski Soboti, krožijo različne govorice o meni, širi jih gospa iz naše župnije, ki me že nekaj časa zalezuje.

V teh govoricah, poročena gospa in babica, zatrjuje, da ima z mano poseben odnos, da bo živela z menoj in da bom zaradi tega pustil duhovništvo. Poleg tega je sovražno nastrojena do vsake ženske s katero se pogovarjam in jih potem ustrahuje. Zaradi teh dogodkov sporočam in zagotavljam: s to gospo nimam nobenih odnosov, zaradi te gospe nikoli ne bom zapustil duhovništva, še manj pa, da bi s to gospo živel.

Vse njene govorice so laži, ki so plod pokvarjene in bolne domišljije. Prosim Vas, da jim ne nasedate! 

Vaš župnik Goran.«

S spleta

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Preizkave prot… (nepreverjen)

NPU in Policija preizkujejo cerkev in duhovnike zaradi spolnih zlorab in zlocinov. V marsikateri cerkvi so skrite kosti ubitih.

Starejše novice