Spet je tisti čas v letu, ko se na mariborski sceni začne bitka za vabilo na najbolj ekstravagantno rojstnodnevno zabavo v državi. 6Pack Čukur je razkril, da se obeta zelo poredna noč.

Zdaj je nekako že jasno, kateri je osrednji dogodek v mariborski družabno-estradni jeseni. Eden tistih, na katerih preprosto moraš biti, če na sceni kaj veljaš. Fama? Morda, a ko se bliža tradicionalna rojstnodnevna zabava 6pack Čukurja, je vrsta tistih, ki bi radi prišli do vroče želenega vabila, zelo dolga.

Zabava v znamenju kabareta

Simpatični reper, ki bo letos prvič praznoval v vlogi očka, je z veliko izvirnosti iz svojih praznovanj naredil prave šove, na katerih se ob znanih lokalnih obrazih kar tre tudi drugih zvezdnikov, reden gost Čukurjevih proslavljanj je tudi Jan Plestenjak

Najprej sta 6Pack in njegova Nika Čukur pripravila zabavo, katere ironična rdeča nit je bil Instagram, nato so Niagaro, ki je vselej prizorišče teh dogajanj, z veliko truda spremenili v džunglo. Leto je naokoli. Datum je znan, 27. september. Niagari ostaja zvest, zdaj pa reper razkriva, da se bo letos na zabavi vse vrtelo okoli kabareja. V lokalu, ki so ga v zadnjih tednih temeljito prenovili, obljubljajo, da bodo pripravili elegantno zastavljen večer. 

Veliko znanih obrazov

Gostje bodo več ur za mizami uživali ob izbrani hrani, vmes pa se bo okoli njih dogajal čisto pravi kabaretni program. V sodobni različici. Veliko plesa, dobre glasbe, umetniških točk. In ker mora dober kabaret biti vsaj malce seksi, bodo temperaturo dvigovali fantje zgoraj brez in vroče plesalke.

»Ja, tudi kakšna joškica se bo videla,« se smeji 6Pack. Njegovi povabljenci bodo doživeli nežne plesne korake valčka, pa strastno sambo, ognjen šov, plesno skupino Exquisites, tam bosta tudi lepa zvezdnika šova Zvezde plešejo Svetlana Cigoj in Franko Bajc, DJ Aljaž, s Čukurjem pa ga bodo žgale njegove zveste Hangover Ladies.

Rojstni dan tokrat napoveduješ kot 'zelo poredno noč'. Kako poreden je lahko očka zdaj že skoraj enoletne hčerkice?

»Ja ... (smeh). Zadnje čase so poredni vsi okoli mene, vendar me to ne moti. Uživam v novi vlogi, se zabavam in učim. Pomen besede 'poredna' v tem večeru pomeni bolj izvedbo samega šova oziroma zabave, ki bo nekaj ekstra, kot vedno!«

Letos boš prvič praznoval v vlogi očka. Kako dolgo v noč boš zdržal?

»Mogoče izgleda ta naša služba dostikrat ena velika zabava, vendar je za vsakim nastopom in dogodkom veliko dela. Same priprave in organizacija ti poberejo veliko časa in energije, tako da je zadnja faza oziroma nastop tista nagrada za trdo delo. Če je uspešna, je še posebej težko iti domov. Bo pa zabava tudi drugi dan zjutraj, ko nas zbudi mali škrat!«

Zdaj je že jasno, da gre za osrednji dogodek v mariborski družabno-estradni jeseni. Kaj prinaša tokratno praznovanje, slišimo, da bo precej seksi?

»Vsako leto se trudim prijateljem, sodelavcem in znancem organizirati nekaj posebnega. Zabavo, ki bi si jo vsi želeli. V bistvu se ne gre toliko za moj rojstni dan, gre bolj za praznovanje vseh, ki se radi udeležujejo mojih koncertov, kvalitetnih zabav in kulinarike. Letos bomo prav v klubsko zgodbo dodali kulinariko in tako izpeljali prvi Cabaret & Dinner party v Sloveniji. Glasbeno plesni spektakel Dance Again. Ja, ponovno boste zaplesali!«

Katere znane obraze bomo tokrat videli 27. septembra v Niagari?

»Pridejo prijatelji. Eni znani, drugi ne, vsi pa top ljudje! Vsi nekaj ustvarjajo in uživajo v svojem delu, tako kot jaz. Karkoli že to danes je.«

Kostumografija večera bo v rokah modnega oblikovalca Davida Hojnika. 'Dress code' večera še ni znan, a prav mogoče je, da bodo tudi obiskovalce pozvali naj dovolijo, da jih modno objame kabaretna vročica.

Kot kaže, se obeta še ena neizprosna bitka za vabila na očitno najbolj ekstravagantno rojstnodnevno zabavo na sceni. 6Pack pač zna.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice