Štajerski slavček je objavil fotografijo z najbolj znano slovensko kmetico Vesno Šošteršič in razkril, da jo že prihodnje leto čaka poroka.

Mariborski estradnik in mojster samopromocije Damjan Murko te dni dela na projektu z Vesno Šošteršič, ki je zaslovela v resničnostnem šovu Ljubezen po domače, svojo prepoznavnost pa nato še zabetonirala s sočnim izrazoslovjem, ki je rodilo nepozabni »fačuzi«.

Vsestranski Murko je na družbenih omrežjih objavil fotografijo z Vesno v opravi iz dekliščine in razkril, da zaželjeno kmetico prihodnje leto čaka poroka.

»Se spomnite Vesne iz oddaje Ljubezen po domače in njenega FAČUZIJA? Danes skupaj snemava spot. Naslednje je leto pa se že veselim njene poroke, katere del bom tudi jaz,« je med drugim zapisal samooklicani štajerski slavček. 

S spleta

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Katja7 (nepreverjen)

Murko totalen kreten,s tistim idiotskim nasmehom a la Blagne,zobe razkazuje kot debilnez,o butasti Vesni pa skoda besed.Njena nerazgledanost in kretenizem sta tarca posmeha,ampak ona ne kapira,da se vsi norcujejo iz nje.Bolano.

Starejše novice