Štajerski slavček Damjan Murko je novoizvoljenemu predsedniku ZDA Donaldu Trumpu poslal sporočilo s ponudbo za nastop na njegovi prisegi. Kako bo odgovoril Trump?

Damjan Murko vedno znova poskrbi, da dvigne prah in da je v središču pozornosti. Tokrat je pisal samemu Donaldu Trumpu, novoizvoljenemu predsedniku Združenih držav Amerike. Dejstvo, da velika večina svetovnih glasbenikov zavrača nastop na prisegi Donalda Trumpa, je Damjan Murko izkoristil za izjemno marketinško potezo. Novemu predsedniku ZDA se je namreč ponudil, da bi na inavguraciji nastopil kar on.

"Jaz se pa ponujam za nastop. Še moj koledar mu podarim, da vidi kaj za vraga Slovenci kupujejo. Kaj mislite, da bo zapisal v odgovoru?" je svojim oboževalcem sporočil preko svoje facebook strani.

Ponudba Murka za nastop na prisegi

Slovenskemu zetu, novoizvoljenemu ameriškemu predsedniku, je Damjan Murko poslal elektronsko sporočilo, v katerem je napisal, da se mu zdi "nepravično", da glasbeniki odklanjajo povabila za nastop na prisegi Donalda Trumpa. Zaradi navdušenja nad tem, da bo nova prva dama ZDA postala Slovenka, se je Murko ponudil, da bi v čast Trumpu na inavguraciji nastopil kar on.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice