Podrobno spoznajte prvo frizuro slovenske narodno zabavne scene Dejana Krajnca.

Dober teden dni je minil, odkar so člani mladega benda Poskočni muzikanti dodobra razgreli študentsko martinovanje na Štuku. V spomin pa se petčlanska zasedba ne vtisne le zaradi dobre glasbe in pozitivne energije temveč tudi zaradi nenavadnega naglavnega okrasa njihovega 'frontmana'. Spoznajte prvo frizuro slovenske narodno zabavne scene – klarinetista in pevca Poskočnih muzikantov, Dejana Krajnca

Na prvo skupno vajo z veliko tremo

22-letnik se je Poskočnim muzikantom pridružil kot zadnji, v začetku leta 2012. Pravi, da se prvega skupnega nastopa ne spominja prav dobro, bolj se mu je v spomin vtisnila prva skupna vaja. 

Najvišja irokeza na slovenski glasbeni sceni

Da Dejan ni le fant z glasom, temveč tudi s stasom, jasno kriči njegova vizualna podoba: "Fen, krtača in lak za lase so pred nastopom moji najboljši prijatelji. Irokeza, ki jo nosim, je visoka okoli 15 centimetrov, v teh dneh pa mineva leto dni odkar sem se prvič pobarval. Rad sem drugačen, rad imam spremembe. To sem pač jaz,« pove Poskočnež, za čigar 'stajling' trenutno skrbi mlada kreatorka Antoninia Elina Smogavec iz Zreč.

Uspešen študent, glasbenik in tudi televizijec

Besedi 'običajno in vsakdanje' na Laščanovem repertoarju nista prav pogosti. Pravi, da niti en dan ni enak drugemu. Uspešno združuje študij, nastope s Poskočnimi muzikanti, vodi televizijsko oddajo na eni izmed komercialnih televizij in aktivno sodeluje pri nastajanju nekaterih televizijskih oddaj – med drugim ga lahko skupaj s 'Poskočneži' kot hišni bend spremljamo na RTV SLO v oddaji Slovenski pozdrav.

Mladi Štajerec obožuje belo barvo in serijo Beg iz zapora. Izjemno rad se pogovarja z ljudmi. Zagovarja namreč, da bi bil svet veliko lepši, če bi se ljudje znali pogovarjati in se slišati.

Kot pravi Štajerec ima rad dobro čago in NK Maribor

Kot otrok je občudoval Franja Mačka, klarinetista Alpskega kvinteta in orkestra Slovenske policije, stavek, ki ga izreče največkrat na dan je 'Adijo Madam', nekoč pa si želi stopiti na evrovizijski oder. Ko se spodobi za Štajerca se rad udeleži kakšne dobre 'čage' in čeprav ni pretirani športni navdušenec, si vedno rad ogleda tekmo, na kateri igra NK Maribor. "Za vse podrobnosti glede nogometa pa se prosim obrnite kar na našega Lovra Sadeka, strastnega navijača NK Maribor," še zaključi v smehu.

Klavdija Očko

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice