V sklopu marketinških aktivnosti pred četrtkovo tekmo slovenske nogometne reprezentance proti Bolgariji sta v studiu Radia 1 gostovala člana reprezentance Tim Matavž in Amir Dervišević. Član Maribora je ostal zvest sam sebi in poskrbel za obilo smeha.

Na začetku s smehom polnega radijskega pogovora sta slovenska reprezentanta razložila pomen samega tekmovanja Liga narodov in vse navijače povabila na jutrišnjo tekmo v Stožice, nakar so se lotili zabavnejših tem. Nova jutranja moderatorka Radia 1 Anja Ramšak je poskrbela za vprašanja, ki so ob prisotnosti zabavljača Amirja Derviševića dala izjemne iztočnice za obilo smeha.

Tako so slovenskega napadalca, ki zabija na Nizozemskem, Tima Matavža spravili v zadrego, ko ni znal točno povedati koliko let je v zvezi s svojo ženo, v še večjo pa ko ni znal povedati datuma njune obletnice. A za še več smeha kot sramežljivi Primorec, je poskrbel najboljši asistent slovenske nogometne lige Amir Dervišević. Ta je namreč poskrbel za salve smeha s svojim odgovorom, še bolj pa s pojasnilom, ali je nogometašem pred tekmami dovoljeno imeti spolne odnose.

»Lahko, samo raje ne. Potem si nekak ... mlahav. Nimaš te energije,« na vprašanje Denisa Avdića ali je to že preizkusil pa je dodal še »Pa, ja. Samo potem si ves dan tak mlahav, ni te energije,« je še enkrat dodal Dervišević in poskrbel za smeh vse Slovenije. Da se boste res nasmejali tudi vi, vam priporočamo, da si ogledate videoposnetek.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice