Te dni že odštevamo ure do Europarkove sanjske poroke. Poročna pravljica Tadeje in Borisa se bo pisala to soboto, 13. maja, ob 17. uri, ko si bo par obljubil večno zvestobo.

Priprave na soboto - dan, ko bosta Tadeja in Boris izrekla večni da, so že v polnem zagonu. Ekipa Europarka in sodelujoči partnerji že skrbijo, da bodo poroka in njene podrobnosti izpeljane tako, kot sta si bodoča mladoporočenca zamislila. Boris in Tadeja sta dokazala, da si lahko v času predporočnih priprav sproščen, saj mirno črtata opravke iz njunega poročnega seznama. Skupaj sta izbrala vabila ter poročni šopek, Tadeja pa je v družbi prijateljic izbrala svojo sanjsko poroko. Bodoča mladoporočenca že skrbno varujeta poročna prstana, s katerima bosta zapečatila večno zvestobo.

Te dni pa že odštevamo ure do Europarkove sanjske poroke. Poročna pravljica Tadeje in Borisa se bo pisala to soboto, 13. maja, ob 17. uri, ko si bo par obljubil večno zvestobo. 

Europarkova sanjska poroka

Sanjska poroka je prva poroka v Sloveniji, ki jo organizira nakupovalno središče. Ekipa Europarka se je odločila, da bo izbranemu paru omogočila sanjsko poroko po njunih željah, pomagali so jima s pripravami in organizacijo ter tudi finančno.

V Europarku so za bodoča mladoporočenca organizirali tudi izjemen tečaj plesa pod mentorstvom Gordane Grandošek Whiddon in Trenta Whiddona, ki sta plesala v svetovno znanem plesnem šovu Burn the floor in tako nastopala na Broadwayu in drugih velikih odrih po vsem svetu. Plesala sta tudi za Lady Gaga, Kevina Spaceyja pa sta učila plesati tango. Gordana in Trent sta Tadejo in Borisa z veseljem vpeljala v svet ritmov in ju pripravila na njun prvi ples mladoporočencev.

Po poroki bosta mladoporočenca odpotovala na čudovite Maldive, kar je bila tudi njuna dolgoletna želja. »Uslišana je bila ena izmed najinih želja in zato bova poskusila poročno potovanje čim bolje izkoristiti. Na medene tedne se gre vendar le enkrat, če je vse po sreči,« sta navihano dodala Tadeja in Boris.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice