FOTO: Borut Očko
Trgovino, ki s skrbno izbanimi modnimi kosi priznanih blagovnih znamk že 28 let navdušuje Mariborčanke vseh generacij, vodi uspešna mlada podjetnica Kim Božič, ki je posel prevzela od mame.

Ob otvoritvi je Božičeva povedala: »Spremenili smo predvsem ambient, že obstoječi ponudbi pa smo dodali nekaj blagovnih znamk: Dixie, razširili smo blagovno znamko Imperial, imamo čevlje in torbice blagovne znamke Juicy Couture, ponujamo tudi kolekcijo Davida Hojnika, Invidia

Visoko kvalitetna znamka iz Bologne

Mariborčanke pa bo odslej v Allegriji čakalo še nekaj povsem novega: »Imamo tudi čisto novo blagovno znamko jeansa, to je Please jeans. Znamka jeansa, ki prihaja z Bologne, velja za zelo visoko kvalitetno znamko v Italiji.

FOTO: Borut Očko

Jeans je poznan predvsem po modnih krojih, tudi po ‘boyfriend’in 'baggy' jeansu. Ženske Please Jeans obožujejo predvsem zaradi tega, ker je zelo mehak. Vsebuje ogromno elastana. Zagotovo bo vsaka ženska našla kroj, ki se bo podal njeni postavi,« razveseljuje Kim.

FOTO: Borut Očko

Udobna, kvalitetna in drugačna ponudba

Ponudba v Allegriji »pa sicer ostaja enaka. Cene so še vedno dostopne vsem. Ljudje sicer zaradi ambienta mislijo, da je vse drugače, da je vse zelo drago. Ampak ni. Spremenil se je le ambient, ponudbo pa smo obdržali enako,« pojasnjuje Kim.

V Allegriji bomo torej našle artikle najrazličnejših cenovnih razredov, zagotovo pa vsi odstopajo od povprečja: »Mi ponujamo stvari, ki jih v drugih trgovinah ne najdete, naši artikli so udobni, kvalitetni in drugačni,« pravi Kim. 

FOTO: Borut Očko

S spleta

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Katja7 (nepreverjen)

No name firme kupljene na Kitajskem in na italijanskih stojnicah za nekaj centov,v Mariboru pa se preserava,kot da je uh in ah in nateguje naiven folk in prodaja po xxxkrat visji ceni.Sit roba,ki jo hoce zaviti v celofan.

Starejše novice