V Europarku Maribor je sinoči potekala velika modna revija, na kateri so predstavili najnovejše modne trende za jesen in zimo.

Prijetni sončni žarki, ki poudarijo poezijo rdečih in rumenih barv, s seboj prinašajo toplino, poznano le jeseni. Zvok šelestečega listja, vonj po kostanju, okus vroče čokolade, sproščujoči dolgi sprehodi in romantični sij sveč. 

Navdih jeseni smo lahko občutili tudi na veliki Europarkovi modni reviji, ki nas je v prihajajoče dni pospremila z neskončno paleto možnosti in idej, poigravanjem z novimi modnimi kosi ter nepogrešljivimi dodatki.

Med navdihujočimi izhodi nas je popeljala nasmejana voditeljica Natalija Bratkovič, za legendarno vzdušje pa je z glasbenim nastopom poskrbel priljubljeni slovenski raper Challe Salle.

Trendi navdih jeseni na veliki modni reviji v Europarku

Europarkova modna revija je v znamenju navdiha iz narave, tako barv kot vzorcev, pričarala pravo jesen. Modna avantura obarvana v jesenske odtenke – bordo, kamel, bež in rjave barve. 

Pester izbor modnih kombinacij je prilagojen vsem priložnostim. Tople barve dopolnjujejo modni vzorci, drzni potiski in materiali: cvetlični, karo, potisk verige in vedno modern jeans. 

Čudovite manekenke in manekeni so se po modni brvi sprehodili v trendih, ki jih že najdemo v prodajalnah največjega nakupovalnega središča severovzhodne Slovenije.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice