Foto: Jaka Arbutina
Športni del večera so obiskovalci preživeli v dvorani Štuka, kjer so se predstavili znani in manj znani »skejterji«. Zvečer pa se so mladi v dvorani UŠC Leona Štuklja lahko »ftrgali« z Vladom Kreslinom, Mi2 in S.A.R.S.

Organizacijska ekipa Kluba mariborskih študentov je Mariborčanom že četrtič zapored pripravila ravno pravšnjo dozo adrenalina, druženja, glasbe in dobrodelnosti. 

Ftrgan petek so ob 19. uri otvorili v dvorani Štuk, ki so jo spremenili v ulično okolje in svet »skejt« parka. Pomerili so se rolkarji željni adrenalina in novih izzivov. Obiskovalci so lahko v živo videli trike znanih »skate« imen, kot so Victor Jawneh, Adam Keys, Chris Khan, Mitja Težak in drugi. 

Po končanem športnem delu je nekaj obiskovalcev ostalo na ŠTUKU, kjer se je pričel After SK8 party z DJ Polner in OYGN, večina pa se jih je odpravila na večje in glavno prizorišče večera.

Ob 21.30 se je dogajanje preselilo v dvorano UŠC Leona Štuklja in nadaljeval se je »pune ftrgan« večer. Obiskovalce mlajše in starejše generacije so zabavali mož s črno kitaro Vlado Kreslin, ena najbolj popularnih srbskih skupin iz Beograda S.A.R.S. in za vse navdušence nad slovensko rock glasbo bodo poskrbeli Mi2

Ftrgatev je imela tudi dobrodelno noto. Z zbiranjem sredstev za plačilo nujno potrebne operacije študenti tokrat pomagali Galu Štefliču, ki živi z deformacijo obeh rokic. Denar so zbirali s pomočjo kleti Radgonski goric, ki so tudi glavni podpornik te akcije. Ti so podarili vino za »Dobrodelni šank«, kjer so se za simbolično ceno prodajali špricerji.

Prav tako so študenti vključili hiter prigrizek - kokice. S pomočjo Mariboxa so podarjene kokice ponujali v zameno za simbolično donacijo, s katero bodo pomagali Galu.

Končna zbrana vsota je znašala 940 evrov, Klub mariborskih študentov pa se je odločil, da to vsoto zaokroži na 1000 evrov.

Foto: Jaka Arbutina

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice