FOTO: Janez Leskovar
Udeležili smo se, zdaj že tradicionalne Selmar modne revije in bili očarani ne le nad modnimi kosi, ampak predvsem nad predstavljenima avtomobiloma.

Selmar Fashion Show je tudi tokrat povezoval znan slovenski obraz – igralec Domen Valič. Popeljal nas je k ogledu poslovne, ulične in svečane mode za moške in ženske in k predstavitvi novih modelov BMW avtomobilov. 

Modela BMW X3 in BMX 8 je predstavil Marko Grilc, eden najboljših in najuspešnejših slovenskih deskarjev prostega sloga in tudi ambasador znamke BMW. 

Direktor poslovne enote Selmar Maribor Rok Gričnik je ob tem dejal, kaj imata ta modela skupnega: »To je letnica 1999. Takrat se je namreč končala zgodba legendarne osmice in začela zgodba popolnoma novega modela X5. Danes, skoraj dvajset let po tem, imate priložnost spoznati novi obliki teh dveh modelov.«

Ob priznanih slovenskih in hrvaških manekenkah in manekenih sta bili glavni zvezdi večera Gordana Grandošek Whiddon in Arnej Ivkovič, oba svetovno znana plesalca. Spomnimu se ju lahko iz šova Zvezde plešejo. Publiko so zabavali tudi virtuozi s saksofoni SaxBeat.

Če včeraj niste bili eden izmed 500 povabljenih VIP gostov, naj vam povemo le še to, da smo brez čudovitih jeklenih konjičkov in modnih kosov domov odšli s težkim srcem.

Eva Božič

FOTO: Janez Leskovar

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice