Stanovalci v Domu Danice Vogrinec so znova zažurali. Že deveta Danica je sinoči postregla s pravim glasbenim navdušenjem.

V Domu Danice Vogrinec vsako leto pripravijo glasbeno prireditev Danica, ki povezuje mlado in staro. Babice in dedki tako vsako leto zažurajo na pravi rock'n'roll, o čemer priča že ime dogodka Oma, deda & rock'n'roll. Že prvi dan dogajanja so mariborski dedki in babice zažurali s Tabuji in Big Foot Mamo

Že deveta Danica je znova povezala mlado in staro, babice in dedki iz Doma Danice Vogrinec pa so na odru skupaj s Tabujevci in Big Foot Mamo poskrbeli za pravi šov. 

A to še ni vse. Na tokratni Danici, ki bo potekala vse do nedelje, se bodo zvrstili še številni nastopi. Petkov večer bo minil v raperskem stilu, saj bodo nastopili Trkaj, Nipke in mariborski EMKEJ. Ob tem pa bodo na drugi lokaciji, na Taboru ob 16. uri priredili koncert s Pidžijem.

V soboto sledi koncert Prifarskih muzikantov z gostjo Anjo Bukovec, na Veselovi 3 pa bo že od 11. ure naprej potekal piknik za vse stanovalce doma, njihove svojce in prijatelje.

Vsi koncerti, razen sobotnega, so brez vstopnine. Vstopnice za koncert Prifarskih muzikantov lahko kupite na tej povezavi ali na blagajni Doma Danice Vogrinec.

Na zadnji dan Danice, v nedeljo bo na Veselovi 3 potekala Daničina štafeta mladosti, pri domu na Čufarjevi cesti 9 pa bodo po zaključku štafete mladosti pod daničinimi kozolci zaigral Ansambel Šaljivci, sledila pa bo tudi nogometna tekma med ekipo Danice in veterani Nogometnega kluba Maribor.

Foto: Janez Leskovar

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice