Jan Plestenjak je za oboževalko Dorotejo ustvaril nepozaben večer (foto: Urška Culiberg).
Jan Plestenjak je ponovno očaral srečno izbranko - tokrat iz Maribora.

Nakupovalno središče Europark Maribor je v sodelovanju z Janom Plestenjakom pripravilo posebno presenečenje za srečno nagrajenko Dorotejo Solatnik iz Maribora.

Jan je držal besedo in skupaj z največjim mariborskim nakupovalnim središčem ponovno pripravil nepozaben večer za simpatično izbranko. Srečno Europarkovo nagrajenko Dorotejo Solatnik in njene najbližje je presenetil kar na njenem domu v Mariboru. 

Ob romantičnih zvokih kitare in Janovem žametnem glasu je bil neverjeten večer zagotovljen. Za praznični december pa Europark v sodelovanju z Janom pripravlja še eno prav posebno glasbeno presenečenje.

Doroteja Solatnik je bila navdušena nad čudovitim presenečenjem (foto: Urška Culiberg).

Baje, da je iz Maribora

V Europarku Maribor so v sodelovanju s priljubljenim slovenskim pevcem, ki ga poznamo po hitih Soba 102, Ona sanja o Ljubljani, Večja od neba in številnih drugih, pripravili posebno glasbeno poslastico. 

V sklopu poletne nagradne igre, ki je potekala na Europarkovem družbenem omrežju Facebook, so izžrebali nagrajenko Dorotejo Solatnik iz Maribora in ji podarili Janov koncert kar iz udobja doma.

Ob koncu večera nam je srečna nagrajenka zaupala: »Noro in čudovito presenečenje! Dogodek, ki si ga ne moreš predstavljati, če ga resnično ne doživiš. Hvala Europark in hvala Jan Plestenjak, da si prišel v našo dnevno sobo in zapel svoje najljubše pesmi.«

Nagrajenka je v družbi najbližjih veselo prepevala skupaj z Janom (foto: Urška Culiberg).

Praznično presenečenje z Janom - kar pri Janu doma!

Posebno presenečenje, ki ga Europark Maribor pripravlja v sodelovanju s Plestenjakom, bo v prazničnih dneh še bolj čudovito. V decembru bo namreč Jan za devet srečnežev, ki bodo izžrebani v nagradni igri treh nakupovalnih središč - Europark Maribor, Citycenter Celje in Citypark Ljubljana, pripravil prav poseben koncert pri njem doma. 

Nagrajenka Doroteja Solatnik v družbi Simone Mandl, center managerke Europarka (foto: Urška Culiberg).

Ja, prav ste slišali. Deseti »Janov koncert pri vas doma« se bo zgodil kar pri Janu doma. Nagradna igra bo objavljena na Facebook straneh nakupovalnih središč.

Če želite v melodijah Janovih hitov pri njem doma uživati tudi vi, sledite objavam na Europarkovih družbenih omrežjih.

Na dogodku ni manjkalo zabave in smeha (foto: Urška Culiberg).

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice