Klub mariborskih študentov je letos prvič priredil študentsko FTRGATEV.

Študenti včeraj niso smeli zamuditi Ftrgatve, prireditve, ki jo je organiziral Klub mariborskih študentov pred in v UŠC Leona Štuklja. V popoldanskih urah so se zvrstile različne aktivnosti, med katerimi je bil tudi Ski &Board Rail Contest. Po besedah Kristine Keber, predstavnice za odnose z javnostmi, so popoldan v spremljevalnem programu potekali različni dogodki, vse od glasbenih gostov, med njimi tudi perspektivni mariborski producent ter DJ Emilijo A.C. Obiskovalci pa so se lahko sproščali na "Chill place-u" ter si ogledali stojnice, na katerih so se predstavili Tipsy, Byba ter drugi.

"Ker tudi sami obeležujemo 20. obletnico delovanja in ker smo vedno za dobrodelnost, smo se pridružili projektu Marka Soršaka Sokija ter Radia City "20 za 20 za Maribor," dodaja Kristina Keber. 

V večernih urah pa so nastopili DJ Maynamic, Karneval band, Happy Ol' Mcweasel, Magnifico ter Kingston.

Tudi v prihodnje bo veselo

Klub mariborskih študentov tudi v prihodnje načrtuje projekte.

"V klubu sicer stremimo k izvedbi bolj družbeno socialnih projektov, od katerih lahko mariborski študenti nekaj kvalitetnega odnesejo, vendar pa se nam vseeno zdi prav, da se študentje in ostala populacija Maribora tudi kdaj pa kdaj "ftrga". V prvi četrtini prihodnjega leta načrtujemo že zdaj tradicionalni Cantus, katerega bomo sedaj še razširili, v času Lenta pa se bo Klub mariborskih študentov predstavljal z lastnim KMŠ odrom," razlaga Kristina Keber.

Foto: Janez Leskovar

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice