Vandali uničili priprave na rojstnodnevno zabavo 6pack Čukurja. Niagaro označili za »džunglo«.

Črni plakati so znova preplavili mesto in razkrili, da priženjen Mariborčan 6pack Čukur ponovno prireja svojo razvpito zabavo ob rojstnem dnevu, kjer se bo zbrala smetana slovenske estrade, politike in športa.

V spremenjenem ambientu priljubljenega mariborskega kluba, izbrani večerji in koktajlih bo reper proslavil svojo okroglo obletnico. Priprave na letos še večji in glamuroznejši dogodek so tudi letos zavite v tančico, kaj točno se tam pripravlja, za zdaj organizatorji še ne razkrivajo.

So jih pa v noči na ponedeljek nekoliko pretresle novice, da so plakati, ki napovedujejo dogodek, močno vandalizirani in poškodovani. Nepridipravi so se plakatov lotili z barvami in popisali vsebino v »Niagara je Jungla«

Kaj točno so želeli povedati nikomur ni znano, so pa tako vodstvo Niagare kot 6Pack Čukur pretereseni in razočarani nad dejstvom, da jim nekdo želi tako škodovati.

»Vsekakor bomo uporabili vsa pravna sredstva, da storilce najdemo in jih tudi s to izjavo pozivamo, da se predajo organom oblasti,« je povedal vodja Niagare Marko Kokol, vidno utrujen zaradi nočnih dogodkov.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice