Foto: FESTIVE FASHION - Sašo Suzič
Naposled so jo dobile tudi Ljubljančanke. Trgovina Allegria s skrbno izbanimi modnimi kosi priznanih blagovnih znamk, ki je v Mariboru prisotna že 25 let, je odprla prodajalno na Starem trgu v Ljubljani.

Ekipa polna navdiha prinaša v prestolnico svež modni veter za sodobne ženske, ki si želijo izstopati iz povprečja in hkrati ostati izrazito ženstvene. Sugarbird, Calvin Klein, L’estrosa, Ovye, Carmela, Isabela Lorusso in Gianni Crasto so le nekatere izmed znamk, ki jih v prestolnico prinaša prestižna modna trgovina Allegria multibrand store. 

»Zavedamo se, da današnje sodobne, izstopajoče dame nimajo časa za obisk večih trgovin, zato lahko pri nas dobijo vse posebne kose, ki so si jih zmeraj želele, torej prav celoten styling, z vsemi dodatki vred,« je povedala mlada lastnica trgovine Kim Božič, ki vse kose, preden jih naroči za prodajalno, prej skrbno preizkusi.

Na svečani otvoritvi, na kateri so predstavili praznični kolekciji priljubljene budimpeštanske znamke Sugarbird in slovenskega oblikovalca Davida Hojnika, glavnega dizajnerja pri DH FASHION, se je trlo znanih obrazev in zvestih strank. 

Dogodek je spremljala vrhunska violinistka Maša Golob, goste pa je razvajalo tudi osebno stilsko svetovanje oblikovalca Davida Hojnika. Na otvoritvi smo med drugim opazili pevko Regino, Danico Lovenjak in družabnega kronista Nejca Simšiča.

Foto: FESTIVE FASHION - Sašo Suzič

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice