FOTO: Mediaspeed
V soboto se bo odvil finale letošnje Kmetije, ki je postregla z veliko nepozabnimi trenutki. Pred velikim zaključkom letošnje sezone so se finalisti resničnostnega šova mudili tudi v Mariboru, kjer jih je pričakala nepregledna množica.

Pred zaključkom resničnostnega šova Kmetija, so tekmovalci opravili pravo malo turnejo po slovenskih mestih. Ustavili so se tudi v Mariboru, kjer jih je v eni izmed trgovin pričakala nepregledna množica oboževalcev.

Za zmago se borijo Aneta Andollini, Nik Triler, Denis Toplak in Franko Bajc. V središču pozornosti so se znašli več kot odlično, zanimivo bo videti, ali se bodo tako dobro znašli tudi v finalnih dvobojih. Ob pogovoru z voditeljico Natalijo Bratkovič in Katjo Šavora iz Pro Plus so si vzeli čas za fotografiranje z oboževalci in podeljevanje avtogramov.

Glede na to, da je dogodek potekal v Mariboru, je pozornost še posebej pritegnil Denis, ki je sicer v Kmetiji pred leti že zmagal. A svoje bučne podpornike so imeli tudi Aneta, Franko in Nik. Prva sta si izkušnje v resničnostnem šovu nabirala v Survivorju, medtem ko je Nik novinec in najmlajši tekmovalec Kmetije v zgodovini.

FOTO: Mediaspeed

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice