Preverili smo, kako prvomajske počitnice preživljajo znani Mariborčani. Nekateri so si privoščili oddih v naravi, spet drugi pa so raziskovali mesta.

Šulić z družinico na Hvaru

Luka Šulić, violončelist dua 2CELLOS, se med prvomajskimi počitnicami s svojo družinico mudi na hrvaškemu otoku Hvar. Objavil je fotografijo svojega sinčka, pod katero je priznal kako hitro leti čas, s sledilci je delil tudi kopico zgodb o kratkem oddihu pri naših južnih sosedih. Že letos se bo Mariborčan z ženo razveselil svoje drugorojenke. 

Mlada mariborska modna blogerka Ana Cepec, ki ustvarja blog Sweetannesblog by Ana, je za prvomajske počitnice obiskala hrvaško mesto Zadar. Ob objavi na družbenem omrežju Instagram je zapisala: »Zadar I'm in love« oziroma po slovensko »Zadar, zaljubljena sem.«

Potepanje po Islandiji

Maša Črešnik je 25-letna modna blogerka, ki je prepoznana tudi pod imenom Glamour. Za počitnice se je odpravila na Islandijo, ki jo je, po fotografiji sodeče, več kot navdušila. 

Murko za obletnico na Bled

Mariborski slavček Damjan Murko, ki te dni z ženo praznuje 11. obletnico poroke, je za romantičen oddih izbral Bled. Damjan kljub svojemu prenatrpanemu urniku uspe najti čas za svojo ženo. Kot je zapisal pod fotografijo sta za obletnico poroke izbrala idealen kraj, kjer uživata že nekaj dni. 

Nepopolna mama v Budimpešti

Eva Lozina, mlada mamica, poznana po svojem blogu Nepopolna mama, ki deli svoje izkušnje kot mati samohranilka, je te dni obiskala Budimpešto. Ob fotografiji na Instagramu je zapisala: »Hej mama, ne pozabi nase ... vsak dan!«. 

Tim Kores pokazal 'dojenčka'

Mariborčan Tim Kores si je te dni privoščil oddih na hrvaški obala. Kori, ki je velik ljubitelj motornih sani je pokazal svojo novo pridobitev. Na družbenem omrežju Instagram je zapisal: »Jaz in moj nov dojenček na krstni vožnji.« 

S spleta

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
prerok (nepreverjen)

Znani predvsem po neznanju in nizki inteligenčni stopnji in ne jim zameri.

Starejše novice