Na male ekrane prihaja nov plesni šov Zvezde plešejo, kjer bodo med 12 zvezdami tudi trije Štajerci.

Druga sezona največjega televizijskega plesnega spektakla Zvezde plešejo bo na POP TV potekala to pomlad, znane pa so že vse zvezde, ki se bodo borile za plesni globus. V šovu pa boste lahko spremljali tudi tri Štajerce.

Tekmovalci šova Zvezde plešejo: Natalija Gros, Rok Kunaver, Gorka Berden, Dejan Krajnc, Natalija Bratkovič, Werner, Sanja Modrić, Sašo Stare, Gašper Rifelj, Rebeka Dremelj, Uroš Bitenc in Ivica Vergan.

Med zvezdniškimi plesalci pa so tudi Dejan Krajnc iz Poskočnih muzikantov, športna novinarka Sanja Modrić ter radijska in TV voditeljica Natalija Bratkovič.

Dejan Krajnc

Dejan Krajnc je najbolj znan kot pevec glasbene skupine Poskočni muzikanti. Poleg tega je študent glasbene akademije še radijski in televizijski voditelj. Zdaj pa se bo preizkusil tudi v plesu.

»Sodelovanje v največjem televizijskem šovu te pomladi zame predstavlja največji izziv v življenju do sedaj. Vedno sem in vedno bom hrepenel po televiziji in radiu. Glasba in ples mi predstavljata popolno življenje in tako lahko združim 'prijetno s koristnim'.«

Sanja Modrić

Ena izmed najbolj priljubljenih športnih novinark pri nas, ki je zaznamovala košarkarsko evropsko prvenstvo, prihaja iz Maribora. Sanja Modrić sicer zdaj živi v Ljubljani, plesnega izziva pa se zelo veseli.

»To je zame izpolnitev želje. Zame je to način, kako se sprostim in »odklopim«. Ponavadi plešem, ko grem ven s prijateljicami, na porokah, pogosto pa zaplešem tudi doma, brez posebnega razloga.«

Natalija Bratkovič

Zgovorna Štajerka je domača na radiju in televiziji, zdaj pa se bo preizkusila še na plesnem parketu. Za plesni šov pa so jo že opozorili, naj ga ne vzame preveč resno.

»Morala sem narediti kar konkreten miselni preklop, ker osebno vse, kar je povezano s televizijskimi kamerami, jemljem kot delo. Ampak mi je bilo produkcijska ekipa izrecno poudarila in celo dvakrat rekla: Natalija, to ni delo, to je zabava.«

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice