Bi tudi vi spakirali kovček in šli? Na novo priljubljeno poletno destinacijo Mariborčanov, oddaljeno le streljaj od vročih mestnih ulic.

Luftova ekipa je obrnila nov list ter predstavila tretje poglavje štirih letnih časov nad mestom: Poletno Luftarco! Najvišja terasa v mestu tokrat navdušuje v morski preobleki z obilico detajlov, ki vsaj za trenutek pričarajo občutek, da ste na dopustu. V skriti oazi vas bodo pričakali mornarji in morske deklice, sidra in ribiške mreže, tropsko sadje in galebi. Za popolno morsko vzdušje je potreben le še skok do foto kotička s privlačno ladjico in za zabaven spomin je poskrbljeno.

Ponudba za vse okuse

Pri izbiri pijače boste naleteli na sladke skrbi, saj odločitev ne bo lahka. Retro ledene kave z dodatkom ježek lučke vas bodo tako popeljale nazaj v otroštvo, nepogrešljiva poletna sangria pa naravnost do vroče Španije.

Omembe vredna je tudi bogata koktejl karta, ki vključuje kar 45 barvitih napitkov – od svetovnih klasikov do hišnih 'signature' cocktailov, kot so Luft 360°mojito raznovrstnih okusov ter navdušujoč Flying Simon, Luftov avtorski cocktail. Izbira je vaša!

V Luftu – svež luft

Visoke poletne temperature vam tudi sredi največjega vročinskega vala na vrhu Slavije ne pridejo do živega. Razen klimatizirane notranjosti lokala je za optimalno hlajenje poskrbljeno tudi na terasi.  

Inovativen sistem vodne meglice skrbi za pravo osvežitev in prijetno počutje tudi takrat, ko sonce neusmiljeno pritiska. Za piko na i dodajajo še pestro dogajanje, ki bo zagotovilo oddih po napornem delovnem  dnevu. Ob sredah zvečer vas tako na Poletni Luftarci čakajo akustični nastopi domačih glasbenikov, medtem ko so četrtkovi popoldnevi rezervirani za piknike na strehi in gurmanska razvajanja ob dobrotah iz žara. 

Ste še vedno v iskanju svojega priljubljenega poletnega kotička? 

Preberite še

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice