Pustno evforijo so na Europarkovem etno pustovanju pričarale slikovite pustne maske (foto: Bojan Mihalič).
V nakupovalnem središču Europark so preteklo soboto za pestro pustno dogajanje poskrbele številne izvirne in slikovite pustne maske. Jutri pa obiskovalce, predvsem najmlajše, čaka še posebno rajanje s skupino Čuki.

Preteklo soboto so pustna rajanja potekala po številnih krajih Slovenije, posebej veselo je bilo tudi v Europarku Maribor. 

Pustno evforijo so na Europarkovem etno pustovanju pričarale slikovite pustne maske, in sicer zvončarji s Hrvaške, »perjasti« koranti in Butalci ter seveda izvirne maske številnih obiskovalcev in obvezni krofi. 

Med pustnimi maskami so bili tudi zvončarji s Hrvaške (foto: Bojan Mihalič).

Po vsakem nastopu so otroci še dodatno uživali v prav posebnem, poskočnem, zabavnem, norčavem in predvsem plesnem pustnem rajanju z Andrejo Zupančič

Koranti v Europarku Maribor (foto: Bojan Mihalič).

Otroke pa v mariborskem nakupovalnem središču čaka še eno pustno rajanje. Jutri, 25. februarja, bodo lahko ob 17. uri zaplesali in se veselili ob živahnih ritmih priljubljene skupine Čuki. 

Vse pridne mravljice in »ko-ko-koške« bodo lahko rajale vse do onemoglosti. Da jim med rajanjem ne bo zmanjkalo energije, se bodo lahko tudi na pustni torek posladkale s slastnimi krofi.

Otroci so uživali v prav posebnem, poskočnem, zabavnem, norčavem in predvsem plesnem pustnem rajanju (foto: Bojan Mihalič).
Seveda, niso manjkali niti slastni krofi (foto: Bojan Mihalič).

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice