S prvim od treh 20za20 Bowlingov z Zvezdami je Soki že zbral dovolj donacij, da z glasbili opremi pet osnovnih šol.

Marko Soršak Soki je v včerajšnjem nedeljskem popoldnevu znova navdušil. V mariborskem Planetu Tuš se je namreč zgodil prvi od treh 20za20 Bowlingov z Zvezdami, na katerem je slovenski bobnar in član skupine Elvis Jackson na stezah uspel zbrati toliko donacij, da bo z njimi lahko opremil novih pet slovenskih osnovnih šol.

Dogodku so se pridružili številni podporniki in prijatelji največjega glasbeno-dobrodelnega projekta pri nas. Sani Bečirović, Tanja Kocman, Pop Design, Slon in Sadež, Tomaž Barada, Happy Ol' Mcweasel, Damjan Murko, Hellcats, Gušti in Klemen Bunderla so le nekateri od številnih znanih, ki so prvo nedeljo v marcu združili zabavo in dobrodelnost.

Na dogodku so nastopile tudi že nekatere obdarjene osnovne šole, tokrat osnovne šole Sladki vrh, Angela Besednjaka, Borcev za severno mejo in Draga Kobala.

Želite sodelovati tudi vi? Prijavite svojo ekipo na [email protected], bowlajte ob boku slovenskih estradnikov in tako prispevajte za nakup novih glasbil za slovenske osnovne šole.

FOTO: Marko Šebrek

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice