To pomlad se na televizijske zaslone vrača plesni spektakel Zvezde plešejo. Vsako nedeljo ob 20. uri bodo gledalci na POP TV uživali v plesnih koreografijah profesionalcev in zvezd. In kdo bo letos plesal?

V novi sezoni bodo zvezde plesale z vsemi preteklimi zmagovalci - Tadejo Pavlič, Miho Peratom in Arnejem Ivkovičem. V plesno družbo se letos vrača tudi Nejko Peter Levak, ki se ga spomnimo iz prve sezone. 

Zvezdnike bodo plesne korake učile še profesionalne plesalke Martina Plohl, Valeriya Musina, Nika Bagon in Nina Gerič. Poleg že omenjenih treh profesionalnih plesalcev pa se bosta po plesnem parketu vrtela še Miha Vodičar in Tomaž Šter.

Mariborčanka Martina Plohl navdušeno čaka novo sezono oddaje: »Nove sezone oddaje Zvezde plešejo se zelo veselim, hkrati pa se ne želim preveč obremenjevati s pričakovanji. Vsaka sezona do sedaj je imela poseben in čisto svoj čar, tako da verjamem, da bo takšna tudi četrta sezona. Pustimo se presenetiti.«

Profesionalni plesalci so imeli tudi plesne priprave, o katerih Martina pravi: »Priprave, tako imenovani boot camp profesionalnih plesalcev pod vodstvom plesnega producenta oddaje Mihe Krušiča, so bile tisto prvo srečanje po nekoliko daljšem premoru, kjer smo se znova vsi plesalci zbrali in ugotovili, da je nova sezona spet pred vrati. Veliko smo si imeli za povedati, saj čez leto, ko ni oddaje, vsak zase funkcionira na svojem delovnem področju. Kar nekaj novih skupinskih plesov smo postavili, predvsem pa smo se veliko družili.« 

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice