Poglejte, kako je preko projekta popolne preobrazbe zasijala v trenutku.

Mariborski frizer in umetnik ličenja Martin Perović je v sodelovanju z lepotnim kirurgom, direktorjem Zasebne klinike Zdrav splet Boštjanom Mlakarjem, izpeljal projekt popolne preobrazbe ’Nova jaz’. 

Izmed prijavljenih posameznic, ki so si želele spremeniti in izboljšati videz, so strokovnjaki Zdravega spleta in salona Hair&Make Up Artist Martin Perović skupaj izbrali zgolj eno srečno kandidatko Simono, ki so ji popolnoma spremenili podobo in ji tako ustvarili mladosten, trendi videz. 

Simona prej ...
... in Simona po preobrazbi.

Vsaka sprememba je vedno nekaj pozitivnega in dobrodošlega, vznemirljivega in drugačnega. Že samo sprememba barve las in nekaj ličila na obraz nas pomladi in osveži. Vendar pa, kot pravi Martin Perović, lastnik enega največjih salonov v Sloveniji, stila ne dosežemo le s pričesko, temveč moramo pri tem upoštevati še marsikaj drugega. 

Zato se je povezal z lepotnim kirurgom Boštjanom Mlakarjem, ki se je v omenjenem projektu posvetil pomlajevanju obraza in uporabi botoksa. Strokovni tim Martina Perovića pa je ponudil vse ostalo.

Srečni izbranki so spremenili barvo las in podaljšali lase, ustvarili novo obliko obrvi ter ustvarili glamurozen make-up. Skupaj sta strokovnjaka Simoni spremenila videz in povrnila vse, kar so ji leta 'vzela.'

Gre zgolj za spremembo videza? 

Zagotovo je vizualna preobrazba posameznika najbolj očitna sprememba, ki jo opazimo. Vendar k temu moramo prišteti še dvig samozavesti, boljše počutje in nasploh spremembo življenja. Ekipa za akcijo popolne preobrazbe je, tako kot sama kandidatka, presrečna nad rezultati.

Vizija, h kateri težijo, je, da neopaznim ljudem z malo samopodobe približajo moč, ki jo imajo frizerji in umetniki ličenja, moč, da z dobrim make-upom, spremembo frizure in morda še kakšnimi popravki spreminjajo posameznikova življenja na bolje. 

S spleta

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
prerok (nepreverjen)

Glava nova - ritka stara!

Starejše novice