V petek, 21. septembra, bo v Europarku velika modna revija, na kateri bodo najnovejše modne trende za jesen in zimo predstavili vrhunski modeli.

Zbrane bosta skozi jesen do zime popeljala vedno zabavni Marko Potrč in simpatična Rebeka Dremelj, ki bo obudila spomine na svoje modne korake.

Barvit preplet jeseni

Jesen s seboj prinaša nepozabno paleto barv, ki pričarajo nasmeh na obraz. Ponuja prav poseben barvni utrip, prepleten z vonjem po kostanju in nežnimi zvoki šumečega listja. Utrip jeseni boste lahko začutili tudi na prihajajoči veliki jesenski Europarkovi modni reviji, ki bo ponudila raznovrstne ideje za prevetritev vaše garderobe in modno popestritev prihajajočih jesenskih dni.

Igra barv, prepletena z instatrendi

Europarkova modna revija, ki bo potekala v petek, 21. septembra, z začetkom ob 17.30, bo barvita in vesela, kot je lahko le jesen. Zato bomo najboljše stylinge iz prodajaln nagradili z emoji, ki jih sicer uporabljamo za izražanje razpoloženj na Instagramu. Vas že zanima, kateri bodo dobili največ všečkov? Modna zabava na brvi bo obarvana v bordo, rumene, zelene in tudi bele odtenke. Poleg igre barv se bodo stilistke igrale z mešanjem vzorcev in materialov: od tvida do jeansa in tako priljubljenega materiala PVC.

Poiščite navdih na Europarkovi modni reviji in ustvarite slog, vreden več kot milijon všečkov.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice