Čas dopustov izkoristijo tudi znani Mariborčani, nekateri med njimi pa tudi poletne dni preživijo zelo delovno.

Poletje je čas počitnic in dopustov, te pa izkoristijo tudi znani Mariborčani. A vsi vendarle ne poležavajo na morju, temveč so zelo aktivni. Nekateri si pravega dopusta niti ne morejo privoščiti. Preverili smo kje in kako bodo letošnje poletne proste dni preživeli znani Mariborčani.

Damjan Murko prisega na slovensko obalo

Štajerskega slavčka Damjana Murka smo ujeli tik ob začetku zasluženeka dopusta. "Z družino dopustujemo na slovenski obali, kjer se razvajamo z vsem, kar ponuja slovenski turizem. Zmeraj obiščemo morje in hribe, tako bo tudi letos," je za Mariborinfo povedal Murko, ki je pred kratkim najavil tudi kandidaturo za predsednika. A kot nam je v pogovoru zaupal, se z zbiranjem podpisov ne obremenjuje preveč. "Svoje sem povedal in pokazal v več kot desetletju svojega nastopanja. Zdaj pa je na drugih, da pokažejo svojo modrost in oddajo svoj podpis," je za naš medij zaključil mariborski estradnik.

Filip Flisar poletel na Kubo

Smučarski krosist Filip Flisar je na prvi dopust krenil že po zaključku smučarske sezone, v mesecu marcu. V prvih dneh julija pa je poletel na vročo Kubo, od koder preko svojega facebooka deli počitniške trenutke.

Boris Krabonja na taborniški kamp in kolesarjenje po Poljski

Znani mariborski humanitarec in glavni mož UP-ornika Boris Krabonja, bo letošnji dopust pričel ta teden. A poletnih dni ne bo izkoristil za poležavanje, temveč se je tako kot mu je že v navadi odločil za aktivne počitnice. "Od četrtka do 28. julija bom tako kot vselej s svojo družino v Puntiželi, kjer bo potekal taborniški kamp studenških tabornikov Ukročena reka, ki jo vodi Božo Kumperščak. To je način letovanja, ki ga ne menjam za nič na svetu. Za tem pa odrinem za 14 dni na kolesarjenje po Poljski, kjer bom samo jaz in moje kolo," je o tem, kako bo preživel proste dni za Mariborinfo povedal Krabonja.

Podžupan Maribora v Londonu

Dopuste v poletnih dneh koristijo tudi na mariborski občini. Podžupan Mestne občine Maribor Saša Pelko je letošnji dopust preživel v Londonu. Kot je zapisal na svojem facebooku, se je v britansko prestolnico vrnil po enajstih letih.

Marčič najprej na dirko, nato s "kamperjem" še v neznano

Mariborski motorist, udeleženec dirke Reli Dakar 2017, Simon Marčič bo prvi del letošnjega dopusta preživel dirkaško. Kot nam je povedal se je zaradi poškodbe in rehabilitacije na motor vsedel šele pred mesecem dni. Tako se je letos že dovolj naležal in je zelo željan akcije in dirk. "Zato ob koncu meseca med 24. in 29. julijem odhajam v romunske Karpate na svetovno prvenstvo v ekstremnem enduru. Po tej dirki, ki bo zelo naporna pa se bom odpočil nekje na hrvaški obali. Točno še ne vem kje, saj grem s kamperjem in ustavili se bomo tam, kjer nam bo zapasalo. V avgustu pa načrtujem še podaljšan vikend v Bohinju," je svoje načrte razkril Marčič.

Beba Ščap skočila k vzhodnim sosedom

Humanitarka in športnica Beba Ščap, je začetek julija izkoristila za obisk glasbenega festivala Balaton Sound, ki poteka ob Blatnem jezeru.

Trash Candy v poletje delovno

Člani mariborske punk rock skupine Trash Candy so v letošnjem poletju koncerte postavili na stranski tir. Vse svoje moči namreč trenutno usmerjajo v nov material za svojo četrto ploščo. "Videti nas bo mogoče 12. avgusta na Poletni sceni v Novi Gorici. Sicer pa bomo kak teden dni preživeli na Hrvaški obali, razen pevke Shane, ki bo poletje preživela na festivalih v Tolminu. Tam se jim bomo pridružili pozneje tudi drugi člani," so za Mariborinfo svoje poletne načrte razkrili mariborsku punk rockerji.

Ilka na morju, a trdo gara

Mariborska smučarska kraljica Ilka Štuhec je že globoko v pripravah za letošnjo zimo. Da ni zaspala na lanskih uspehih in še vedno prisega na trdo delo, je razvidno iz njenih objav na družbenih omrežjih. Zadnje dni preživlja na morju, a tam ne dopustuje, temveč opravlja težke kondicijske treninge.

Mariborski modni fotograf uživa na Kitajskem

Znani modni fotograf Tibor Golob poletje dni preživlja na daljnjem vzhodu, na Kitajskem. Kot je razvidno iz njegovih objav se tam nahaja službeno in tako združuje prijetno s koristnim.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice