Štajerka, ki piše blog brez olepšav in brez fotošopa, je znova udarila z realnostjo: Tako je videti žensko telo po porodu!

Martina Hrenko, mariborska blogerka, ki je na družbenih omrežjih bolj znana pod vzdevkom frau_hrenko, je prizemljila številne in pokazala, kako je žensko telo kmalu po porodu videti v resnici.

»Tako izgleda mamino telo mesec dni po rojstvu. To objavljam, ker se mi zdi, da so jebena socialna omrežja čisto izkrivila pogled na žensko telo že v osnovi. Da ne govorim o pričakovanjih, kako mora žensko telo izgledati po tem, ko rodi. Realnost ni kruta. Ni nekaj, česar bi se morala sramovati! Taka je!« je zapisala.

»Devet mesecev je bil ta lampek dom. In zdaj je takšen. Mehek, prazen in mama ravno tak lepa,« je dodala in to »brez slabe vesti«.

»️Brez retuše predvsem in za vse ženske, ki se brez razloga počutijo slabo v svojem telesu nehote zaradi sebe ali zaradi drugih,« je jasna.

Številne ženske po porodu ostanejo z brazgotinami, strijami in odvečno kožo. To je realnost, ki jo ženske skrivajo, a vse več mamic po svetu se odloča, da z objavo realnih fotografij razbije tabuje in svetu pokaže, kako je videti žensko telo kmalu po porodu.

S spleta

Komentarji (11)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Katja7 (nepreverjen)

Bravo,globok poklon.Lepa zenska.Pametna.Lepo,da se pokaze taksna,kot je.Je bil ze cas,da se neha malikovati zenske,ki se posluzujejo vseh moznih metod,da bi imela telo enako kot pred porodom.Zelim ji vse dobro,lepo in cudovite trenutke s svojim sonckom.Se enkrat,kapo dol,obcudovanja vredna zenska.

kaj pa če si i… (nepreverjen)

bibaleze si/novice/traci/kate-middleton-novopeceni-mamici-kako-moras-biti-izcrpana html

In reply to by Katja7 (nepreverjen)

febo m (nepreverjen)

Ha,ha mama lepa alo ? Reklama za celulit

Katja7 (nepreverjen)

@Febo...nerazgledan,zabit,ignorantski idiot.Bizi zenska,biti mamica,ki kljub mukam in bolecinam rodi svojega otroka je neprecenljivo.Takrat ni pomemben noben celulit.Srcno upam,da si samski.Nisi vreden zenske.

febo m (nepreverjen)

Katja 7 ............ Pa ne ,da si se ti tudi našla kje tu med komentari ? Če si ti samska ne obsojaj druhih po sebi .

In reply to by Katja7 (nepreverjen)

Haja (nepreverjen)

Ta ni bila nič boljša niti pred nosečnostjo! Ni trebuh največji problem. Celo telo, posebno noge!

reina (nepreverjen)

Martinca❤️ čudovita prej in potem,kdor jo je spremljal od prej ,ve da je bla ful nattenirana in suha in ne vem kaj,no zdaj je pac rodila in je mamica IN kdo pravi da po porodu ne mores nazaj se v boljso formo kot si bil prej? Najlazi je za debilnimi vzdevki puscat,se bl debilne komentarje,da vas take vorasam kaj ste danes,vceraj in dan prej naredili dobr we a? ZERO.

frančka (nepreverjen)

reina @@ Tvoje pisanje je pa tako ,da ne razumem ,kaj si hotela nakracati .Malo poglej kako si napisala .

In reply to by reina (nepreverjen)

RiRi35 (nepreverjen)

Najprej vse pohvale gospodični za samozavest in pozitivo!
Seveda se strinjam,da so socialna omrežja izkrivila realen pogled na marsikatere stvari ampak bi zelela pripomniti da se ne strinjam z izjavo:taksno izgleda telo po porodu.”
Taksno izgleda NJENO telo in iskreno ce bi bila gospodicna doslednja z telovadbo pred in med nosecnostjo(na voljo je vseh vrst telovadb prirejenim nosecnicam),njeno telo vsekakor nebi izgledalo tako kot izgleda,bodimo realni.

kritik (nepreverjen)

Tipična narcisoidna influencerka katerih je polno po teh žajfastih forumih . Kdaj bo katera odkrila ,da je bila brezmadežno nategnjena ?

baba od župana (nepreverjen)

moj ded bi me takoj pustil
če bi bila taka

Starejše novice