V petek, 8. 11. 2019, Klub mariborskih študentov že četrto leto zapored organizira športno-glasbeno-dobrodelno prireditev Ftrgatev.

Športni del večera bodo obiskovalci preživeli v dvorani Štuka, kjer se bodo predstavili znani in manj znani »skejterji«. Zvečer pa se boste v dvorani UŠC Leona Štuklja lahko »ftrgali« z Vladom Kreslinom, slovensko rock skupino Mi2 in zasedbo S.A.R.S. 

S pomočjo kleti Radgonskih goric in Mariboxa pa bodo mariborski študenti zbirali dobrodelne prispevke za Gala Štefliča.

Klub mariborskih študentov Ftrgatev letos prireja že četrto leto zapored

Ftrgan petek bodo ob 19. uri otvorili v dvorani Štuk, ki jo bodo spremenili v ulično okolje in svet »skejt« parka. Tukaj se bodo pomerili rolkarji željni adrenalina in novih izzivov. Tekmovanje za naziv najboljšega »skejterja« Ftrgatve 2019 obsega nagradni sklad v vrednosti 1500 evrov. Imeli pa boste priložnost v živo videti trike znanih »skate« imen kot so Victor Jawneh, Adam Keys, Chris Khan, Mitja Težak in drugi. 

Ob 21.30 se dogajanje preseli v dvorano UŠC Leona Štuklja in Klub mariborskih študentov zagotavlja, da bo to ponovno »pune ftrgan« večer. Obiskovalce mlajše in starejše generacije bodo zabavali mož s črno kitaro Vlado Kreslin, ena najbolj popularnih srbskih skupin iz Beograda S.A.R.S in za vse navdušence nad slovensko rock glasbo bodo poskrbeli Mi2. 

Ftrgatev bo imela tudi dobrodelno noto. Z zbiranjem sredstev za plačilno nujno potrebne operacije, bodo pomagali Galu Štefliču, ki živi z deformacijo obeh rokic. Denar bodo zbirali s pomočjo kleti Radgonski goric, ki so tudi glavni podpornik te akcije. Ti bodo podarili vino za »Dobrodelni šank«, kjer se bodo za simbolično ceno prodajali špricerji. Prav tako bodo vključili hiter prigrizek - kokice. S pomočjo Mariboxa bodo podarjene kokice ponujali v zameno za simbolično donacijo, s katero bodo pomagali Galu.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice