Kateri so modni kosi, ki so se vrnili iz preteklosti na mariborske ulice in kako jih nositi?

Trendi se skozi čas neprestano spreminjajo. To nam pokažejo naše omare, prenapolnjene oblačil, ki so neko sezono moderne, naslednjo pa jih že lahko zamenjamo. Vendar ni zmeraj čisto tako. Že od nekdaj namreč velja, da se vzorci in smernice čez čas ponovijo, kar lahko potrdimo tudi za nekaj tukaj naštetih smernic. 

Se spomnite vzorcev, ki so se pojavljali na naših ulicah nekoč in so se pred kratkim ponovno vrnili? Ste si kdaj zamišljali, da bomo nekoč globoko zakopane kose oblačil, še potegnili ven in jih nosili kot nekoč? No, tukaj je nekaj najpogosteje opaženih oblačil iz preteklosti, ki znova osvajajo naša srca in ulice. In kaj je najboljše pri tem? Da bomo v trendu sploh ne potrebujemo denarja, ampak le dolge roke, da nekdaj zakopana oblačila ponovno potegnemo na plano.

Dvignjena ramena

Dvignjena ramena so bila veliki trend osemdesetih. Čas princese Diane nas spomni na tiste stare dni, ko so ženske nosile natopirana in visoke frizure, zraven pa kombinirale tudi kak tak kos.

Živalski vzorci

Kaj pravite na živalske vzorce? Ti so se na sceno vrnili že pred časom. Na mariborskih ulicah je najpogosteje viden leopardji vzorec. Ta se lahko pojavi skorajda na vsakem kosu. Na hlačah, krilu, bluzi, torbici, plašču, v zadnjem času pa tudi na čevljih.

Crop top in krajši topi, paša za moške oči

Crop topi, krajši topi ali majčke, ki poudarijo žensko obliko telesa in pokažejo kar nekaj gole kože, so prava paša za moške oči. Tudi ti so se vrnili in ženske, ki so mlajše oziroma si to lahko privoščijo imajo pravo manijo za temi modnimi kosi. 

Bleščeče je spet in

Svetleči outfiti so bili že nekdaj pravi hit, ki so si ga privoščile tako ženske, kot tudi najpogumnejši moški. Bleščice so se nekako prikradle nazaj na sceno, ampak zaenkrat samo za nežnejši spol.

Spuščena ramena - hit letošnjega poletja

Obleke s spuščenimi rameni, so letošnji poletni hit, ki polni tako mariborske, kot tudi preostale ulice širnega sveta. Ženstven in drzen trend sramežljivo razkrije nekaj ženskega telesa, vendar s svojo skrivnostjo zakrije dovolj, da smo ženske videti seksi.

Kaj pa bi ti potegnila iz svoje globoke omare?

Maša Črešnik, Blog Glamor

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice