Natalija Bratkovič se je po plesnem parketu šova Zvezde plešejo vrtela skupaj z uspešnim plesalcem Arnejem Ivkovičem. A že po drugi oddaji sta se morala posloviti.

Po tem ko so se pari predstavili v standardnem in latin plesu, je napočil trenutek, da se prvi par poslovi od šova. Ogrožena para sta bila Uroš s plesalko Valeriyo in Natalija s plesalcem Arnejem. Štajerska naveza, ki si je nadela plesno ime toti par, se je od oddaje poslovila. 

»To je bilo za naju presenečenje, a nekdo mora biti prvi. Očitno občinstva nisva prepričala, a lahko rečem, da sem neizmerno uživala,« so bile prve Natalijine besede po odhodu. Tudi za plesalca je imela lepe besede: »To, kar je uspelo Arneju, da me je naučil dva plesa, hvala ti,« se mu je zahvalila in mu podarila poljub. 

»Kar je Natalija pokazala v dveh oddajah, je ogromno. Šla je preko sebe. Nekdo mora biti prvi in žal sva bila to midva,« je strnil občutke še Arnej. »Kar nekaj zelo dobrih plesnih parov je letos in mislim, da smo v obeh oddajah uspeli vsi presenetiti. Gledalci so dobili kar nekaj vav trenutkov, ki jih verjetno niso pričakovali, a mislim, da bo morala miniti še kakšna oddaja, da bom imela pravega favorita, saj jih je zdaj več,« je povedala Natalija, Arnej pa se je z njo strinjal. 

Radijska in televizijska voditeljica pravi, da bo nadaljevala s plesanjem: »Seveda, še bom plesala. Z Arnejem pripravljava eno presenečenje. Drugače pa sem upala, ko sem vstopila v šov, da bom dobila zagon za ples ob drogu in dobila sem ga.« 

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice