V hotelu Habakuk smo obiskali premiero komedije Neprilagojeni.

Trije »neprilagojenci«, in sicer Martina Ipša, Klemen Bučan in Željko&Željudin, so se včeraj v Turnerjevi dvorani hotela Habakuk predstavili s komedijo Neprilagojeni.

Kaj se zgodi, ko se srečajo Slovenka rojena na Hrvaškem, Bosanec rojen v Sloveniji, ki je moral postati Srb, ter čistokrven Slovenec iz Kranja? Rodi se ura in pol smeha, ki so ga hote ali nehote občutili vsi, ki so se včeraj udeležili premiere Neprilagojeni.

"Slovenka rojena na Hrvaškem, Bosanec, rojen v Sloveniji, ki je moral postati Srb, ter čistokrven Slovenec, ki je odraščal v Kranju, vstopijo v bar… To ni začetek vica, ampak začetek plodnega sodelovanja treh ustvarjalcev na področju humorja. Predstava govori o tem kako so jih okoliščine zaznamovale, kako so odraščali, kakšni so postali, kaj jih inspirira in kaj jih nasmeji. Oni so drzni, sproščeni, nadarjeni in predvsem zelo zelo smešni. Skupaj imajo več kot 30 let ustvarjanja vsebin na odru, televiziji in radiu. Z razlogom so še vedno zelo aktivni in vse bolj zaželeni," so zapisali.

"V Zavodu za kulturo Maribor – standupsi.com, smo veseli, da so na premiero prišli tudi podžupan Mestne občine Maribor mag.Zdravko Luketič in vodja kabinete župana Marjeta Kristofić Jamnik, iz medijskega sveta pa so bili v naši družbi  6pack čukur in The Hangover Ladies, Jasna Kuljaj, Jernej Kuntner, Tina Petelin, Ana Žvorc, Tibor Golob, Kristjan Skamljič, modna oblikovalka Rika Zadravec, Miša in Gorazd Kocbek  in še mnogi drugi," so nam povedali na Zavodu za kulturo Maribor.

Predstava je nastala v produkciji Zavoda za kulturo Maribor, na njihovi spletni strani pa preverite napovednik prihajajočih stand up dogodkov po Sloveniji.

Foto: Janez Leskovar

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice