Na nakupovalnih ulicah Europarka se bodo predstavili butični proizvajalci (foto: Bojan Mihalič).
V petek, 22. novembra, bo Europark Maribor zasijal v novi praznični podobi. Praznično dogajanje bodo otvorili z božično-novoletnim sejmom in Polno nočjo popustov.

Bliža se tisti čas, ko nam nasmeh na obraz narišejo melodije božičnih pesmi, vonj po domačih piškotih, pravljično okrašene ulice in skrbno zavita darila, ki jih postavimo pod jelko. 

Mariborsko nakupovalno središče Europark bo v čarobno, praznično obdobje vstopilo že jutri, 22. novembra, s tradicionalnim božično-novoletnim sejmom. Nakupovalne ulice bodo napolnili s pestro ponudbo butičnih proizvajalcev, ki bodo predstavili številne ideje za unikatna darila. 

Poleg tega se bodo lahko obiskovalci jutri v Europarku razvajali pozno v noč. Prihaja namreč Polna noč popustov, ko bodo prodajalne in lokali odprti vse do 24. ure. Od 20. ure dalje pa so za vse obiskovalce pripravili izjemne popuste in nepozabne ugodnosti. 

Pozabili niso niti na veliko nagradno igro, v kateri bodo srečneži prejeli darilne bone Desetak v skupni vrednosti 1500 evrov.

Čarobni december

Otvoritev božično-novoletnega sejma in Polna noč popustov sta le začetek prazničnega dogajanja v Europarku. Decembra obiskovalce čaka še brezplačno fotografiranje pred sijočo praznično jelko, brezplačno zavijanje daril in prihod vseh treh dobrih mož. 

Najprej bo v sredo, 4. decembra, otroke obdaril Miklavž, nato bodo najmlajši v petek, 13. decembra, skupaj s Snežnogodrnjavčkom priklicali Božička, tik pred koncem leta, in sicer v soboto, 28. decembra, pa bo Europark obiskal še Dedek Mraz

V decembrskih dneh presenečenj torej ne bo manjkalo, saj v mariborskem nakupovalnem središču nenehno skrbijo za uresničevanje želja številnih obiskovalcev.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice