Skupina Alo!Stari se predstavlja s svojo prvo pesmijo in spotom ‘Nea vem kam’. Štikl je res edinstven, družbeno-kritičen in, da, tudi poln kletvic.

Če ste prepričani, da »se v post-TRASH CANDY-jevski dobi zagotovo pripravlja kak adult contemporary projekt, pa si naenkrat šokiran, ko te spet preplavi val adolescence, pa se enostavno odločiš za drugo pot?« Potem vam ALO!STARI sporočajo: »Ne mormo iz svoje kože, vzeli smo še enga Vizla pa enga metalca. Da bo razmerje moči vrei razporejeno.«

O svojem prvem štiklu ’Nea vem kam’ pa povedo: »Včasih ti enostavno ne ostane nič drugega, ko da spizdiš in odjebeš okolje, v katerem živiš. Samo kurc, pol pa se zgodi domotožje, pa se vseeno nekak vrneš nazaj - v tistem trenutku se zaveš, da boš mogo bit ti tisti, ki bo kaj spremenil na boljše. Če ne drugače, pa z opozarjanjem na neumnosti, ki se dogajajo okoli tebe.«

Vse, ki so vam »bolj pomembni frendi, familija in druženje, kot pa narcisoidno nastavljanje na socialnih omrežjih, potem te, stari, vabimo na kak špil, da čuješ, kaj mamo za povedat«.

Glavni vokalist skupine Alo!Stari je Tine Matjašič, na kitari boste slišali Matica Mlakarja in Jerneja Meteža, na basu Mateja Kosmačina in na bobnih Tomaža Medvedarja.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice