V Sloveniji je poletne temperature že zamenjala jesenska svežina, ki je v garderobo postavila »must have« jeseni - prehodne jaknice.

Playboyevo sanjsko dekle Kaja Vidmar je izkoristila še zadnje poletne dni in se v mednarodni družbi sanjskih deklet odpravila na Hrvaško. Natančneje na otok Pag, kjer je zapovedala jesensko modno pravilo in posnela unikatne fotografije za mednarodno priznano blagovno znamko Navahoo iz spletne trgovine Urban Babe, ki deluje iz Maribora.

Izdelki za ženske iz spletne trgovine Urban Babe so sinonim za multikulturnost, mednarodnost, svobodo in svežino zato se odlično prilegajo ženskam, ki živijo in ustvarjajo v urbanem okolju mest in mestnih središč. 

Kaja Vidmar, podjetnica, igralka in ambasadorka ima vsak dan poln urnik opravil, ki zahteva prilagajanje oblačil na različne priložnosti, od poslovnih sestankov, snemanj, fotografiranj, vse do sproščenih sprehodov po mestnih središčih svetovnih prestolnic.

Velikokrat se zgodi, da zamenja zgornji ali spodnji del oblačil večkrat v dnevu, a samo en kos oblačila se odlično ujame z vsem. 

Kaja nam je ob prihodu iz snemanja zaupala, kaj se ji je zgodilo in kako jo je rešil modni trik, ki se v vseh priložnostih in vremenskih razmerah izkaže za učinkovitega.

Jaknica Kimuk blagovne znamke Navahoo iz spletne trgovine Urban Babe je ogrela od burje premraženo Kajo Vidmar 

Drugi dan fotografiranja na idilični lokaciji otoka Pag je napovedoval sončen jesenski dan in sanjska Kaja Vidmar je izkoristila zadnje sončne žarke na prostem. Samotne plaže so ta dan omogočile brezskrbno in brezčasno sončenje zgoraj brez, a že naslednji trenutek je sonce prekril nevihtni oblak in v trenutku napovedal poslabšanje vremena in padec temperatur. 

Kaja je bila pripravljena, oblekla je prehodno jaknico in se obvarovala pred nevihto, medtem ko so preostala dekleta iskala zavetje na plaži.

»Kamorkoli me dan ponese, s seboj vedno vzamem prehodno jaknico. Jaknica mi omogoča, da se zaščitim pred poznim poletnim vetričem, jesenskimi nizkimi temperaturami ali nenadni spremembi vremenskih pogojev, kot se mi je to zgodilo minuli vikend na plaži otoka Pag,« nam je zaupala Kaja in dodala:

»Med snemanjem se je moj modni trik ponovno izkazal za učinkovitega. Ob vsakodnevnih obveznostih in tempu, ki ga imam trenutno v življenju, si ne morem privoščiti, da bi zbolela, zato je prehodna jaknica blagovne znamke Navahoo iz spletne trgovine Urban Babe vedno ob meni in na meni. Jaknica je udobna in rahlo telirana zato me je ogrela v nekaj trenutkih.«

Kako se obleči to jesen?

Prehodna jaknica je obvezen kos oblačila in ustaljen del garderobe tako najstnic kakor tudi poslovnih žensk, ki prihajajo iz prestolnic svetovnih mest. V urbanih mestih, ki živijo podnevi in ponoči, sta eleganca in praktičnost na prvem mestu, saj je primerna za dnevne aktivnosti s prijatelji kakor tudi za večerne obiske nočnih lokalov v dvoje. 

18 različnih barv ponuja možnost izbire prave kombinacije, ki se prilega barvi las in kože, teliranost pa zaščiti pred različnimi vremenskimi in temperaturnimi spremembami. 

Več kot 100 modelov jaknic v 18 različnih barvah boste našli na spletni povezavi www.urban-babe.si.

Mednarodno priznana blagovna znamka Navahoo iz spletne trgovine Urban Babe predstavlja inovacijo na področju mode ženskih jaken, plaščev in bund - združuje udobje, prefinjenost, samozavest in kakovost. Jaknice iz kolekcije Urban Babe boste lahko videli nositi povsod širom Evrope, saj poslujejo na vseh trgih Evropske unije. 

Mednarodna prisotnost in prepoznavnost zahteva visoko profesionalnost in kakovost ne samo izdelkov, ampak tudi njihovo vizualno predstavitev. Spletna trgovina Urban Babe zato med drugim sodeluje s slovenskimi profesionalnimi modeli, kot je Kaja Vidmar, ki je krasila aktualno Playboyevo naslovnico. 

Fotografiranja za kolekcije bundic potekajo v različnih svetovnih prestolnicah, leta 2017 so se mudili v Budimpešti, leta 2018 skupaj s partnerji v New Yorku, letos je izbrano mesto Pag na Hrvaškem.

S spleta

Komentarji (0)

Log in or register to post comments

Starejše novice