Z današnjim dnem se uradno odpira spletna trgovina galerije Media Nox, ki ponuja umetniška dela mlajših avtorjev po ugodnih cenah in je namenjena širjenju prepoznavnosti mladih lokalnih umetnikov.

Otvoritvena ponudba zajema več kot 40 umetniških del treh avtorjev - izbor fotografij Janeza Klenovška (Fotoesence) ter ilustracij Alexa Miteva Lebna (Next Step) in Janje Kosi (Sunday Someday Anyday), v več različnih formatih in po izredno ugodnih cenah.

Izdelki so odtisnjeni na kakovosten 300-gramski papir in vključujejo certifikat o avtorstvu, zaradi česar so odlična izbira za obdarovanje ljubiteljev in ljubiteljic umetnosti.

Začetni nabor izdelkov bomo postopoma razširili z novimi umetniki in njihovimi deli. Avtorje predstavljamo tudi v obliki spletne razstave Web Nox, kjer lahko o njih izveste kdo so in kaj ustvarjajo.

»Podari umetnino in obdaruj dvakratno - obdarjenca ter ustvarjalca!«

Nakup izdelkov trgovine Media Nox je mogoč na spletu (www.medianox.org/shop) ali fizično na naslovu galerije na Židovski ulici 12 v Mariboru.

Plačilo se izvede s pomočjo plačilnega sistema PayPal, izdelek se dostavi bodisi po pošti bodisi prevzame osebno v prostorih galerije oziroma neposredno z gotovino v sami galeriji.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice