S koncem druge sezone in po stotih oddajah se voditelj Slavko Bobovnik poslavlja od kviza Milijonar, s tretjo sezono pa bo priljubljena oddaja doživela nekaj sprememb.

Sinoči je bila na Planetu stota epizoda in hkrati zadnji del 2. sezone priljubljenega kviza Milijonar, ki ga je vodil Slavko Bobovnik.

»Vesel sem, da sem gledalce in tekmovalce lahko pospremil skozi sto oddaj kviza Milijonar. Seveda smo se kdaj lovili, seveda sem se kdaj lovil, a naša edina želja je bila narediti vam sto zanimivih večerov,« je ob zadnji oddaji povedal legendarni voditelj, ki je pustil neizbrisen pečat tudi na tem najbolj znanem kvizu vseh časov in izjemno smo veseli, da je sprejel izziv vodenja Milijonarja. Za vloženo energijo in bogate izkušnje, ki jih je delil s sodelavci, se mu iskreno zahvaljujemo.

Z novo sezono se bo na voditeljski stolček usedel pronicljivi Jure Godler, ki je tudi velik oboževalec Milijonarja. Tretja sezona bo na Planetu prvič v ponedeljek, 2. marca.

V novi sezoni bo Milijonar doživel nekaj sprememb in na voditeljskem stolu bo tekmovalce odslej izpraševal Jure Godler. Čeprav je znan predvsem po svojem satiričnem delu, je pronicljivi Jure tudi velik ljubitelj kvizov, predvsem Milijonarja, in se nadvse veseli novega izziva.

»To je bila ena izmed stvari, ki jih imam na seznamu, kaj bi rad naredil, preden umrem,« se pošali in dodaja, da ga je kviz navdušil že leta 1998, ko je prvič prišel na male ekrane: »Spominjam se, da je šlo za prvi, res pravi dramatičen kviz v zgodovini televizije. Nezahteven format in natančno dodelana grafična, zvočna in svetlobna podoba sta ustvarila popoln hit, ki svoj ugled drži še danes. Priznam, da me je prevzel in od takrat sem gledal večino epizod iz Anglije, Amerike, pa tudi pri nas sem mu bil zvest.«

S tretjo sezono bo Milijonar hkrati predstavil malce spremenjeno nagradno lestvico, novost pa bo tudi nova oblika pomoči, pomoč voditelja. Tekmovalec jo bo lahko uporabil, če bo menil, da bi voditelj utegnil vedeti odgovor na zastavljeno vprašanje.

S spleta

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
LudiRudi (nepreverjen)

Končno ! Bobovnik ni bila dobra odločitev .
Jure Godler je pronicljiv voditelj zato 5+++++

Starejše novice