Modna blogerka je preverila, kateri vzorci in kroji polnijo mariborske ulice.

V težko pričakovanih poletnih mesecih so se »uradno« otvorile razprodaje, v času katerih se vse več žensk, kot tudi moških, odloča napolniti svoje omare. Vsaka sezona prinese svojo noto in modne trende. Ljudje smo bitja, ki nezavedno spremljamo modne muhe, slepo sledimo navodilom in poželjivo razmišljamo o stvareh, ki jih moramo dobiti v last. Brez slabe vesti se sprehajamo po trgovskih centrih in zapravljamo še zadnje cente, za zunanji izgled. Kljub (ne tako pogosti) slabi vesti, hodimo po poteh modnih gurujev in svoj ego polnimo z »must-have« kosi tega poletja.

Kot vse ulice, so tudi mariborske ulice polne takšnih in drugačnih kosov, ki so letošnji hit. Najbolj pogosto nošeni kosi tega poletja so definitivno oblekce z naborki, crop topi, hlače na zvon in rožnati vzorci na takšen ali drugačen način.

V uredništvu smo se sprehodili po mariborskih ulicah in preverili, kaj je hit letošnje poleti.

Čipka in bela barva

Sta najboljša kombinacija za ženstven končni look. Zelo nežen, a zmeraj zmagovalni stajling, ki bo pritegnil vse poglede.

Naborki in modre bluze

Najbolj popularen kos tega poletja na naših ulicah. Morda ne veš, kako to nositi, a zmeraj boš izgledala kot prava princesa. Naborki na rokavih bluze, obleke, naborki na krilih in naborki na hlačah so najboljša izbira tega poletja.

Kroptop ali kar zgornji del kopalk 

Na prvi pogled izgleda, kot da si pozabila obleči še kaj čez, vendar, zaupaj nam, da je ta kombinacija ena izmed najbolj pogostih in najboljših. Izgled navdihujejo poletni dnevi na plaži, najbolj pogumnim seveda ne bo vroče.

Rožnati vzorci

Med tem, ko so pred leti rožnati vzorci veljali za zastareli trend, so se vrnili in popolnoma zavzeli naše ulice. Ženske vseh starosti je obsedel ta modni hit, ki polni naše omare.

Večno vprašanje žensk je seveda, kako zapolniti omaro z pravimi kosi, nasvet, ki ga lahko damo pa je, da sledite svojim modnim muham, tu in tam pa preverite zadnje modne novičke.

Maša Črešnik, Blog Glamor

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice