FOTO: Poletni Artkamp

NovicaKomentarjiDeli na Facebooku Deli na Twitterju Deli na Google Plus Pošlji po elektronski pošti

Moje ime:

Moj email:

Prijateljevo ime:

Prijateljev email:

Besedilo:

Povezava bo samodejno pripeta v sporočilo

FOTO: Poletni Artkamp

Poletni Artkamp je nadaljevanje lentovskega Artkampa, zato bo Mestni park med vikendi "živel" še celo poletje. Festival Lent v Mestnem parku torej še traja.

FOTO: Poletni Artkamp
  • FOTO: Poletni Artkamp FOTO: Poletni Artkamp

Branje pod milim nebom po mili volji. Delavnice. Pravljične urice. Kolesarska popravljalnica. Gledališke predstave. Koncerti. S tem in še čem bodo ustvarjalci poletnega Artkampa konce tedna mariborski Mestni park, enega najlepših parkov v Sloveniji, ponovno napolnili z vsebinami za sproščeno ustvarjanje in kulturno obogatitev poletja. Vsak vikend do 23. septembra bodo v poletnem Artkampu ustvarjalne delavnice in predstavitev ustanov, organizacij in posameznikov iz področij kulturne dediščine, različnih kultur sveta, likovnih umetnosti, naravoslovja, športne in igralne aktivnosti, bralna plaža s knjižnimi aktivnostmi in razvajalnice. Vse zaokroženo s pravljičnimi, gledališkimi in glasbenimi produkcijami ter s plesnimi in glasbenimi delavnicami na odru.

Oder Triglav – glasba, ples in gledališče

Ob sobotah dopoldne ob 10.30 uri bodo na odru pripravili Pravljične dogodivščine, ko bodo pravljice in zgodbe brali in pripovedovali priznani pravljičarji, pripovedovalci, pisatelji. Ob 19.30 bodo na programu koncertne poslastice, nastopi različnih glasbenih zasedb, ki povabijo obiskovalce vseh starosti.

Nedeljski dopoldnevi med 10. in 12. uro bodo namenjeni glasbenim in plesnim uricam,ob 18.00, za lep zaključek vikenda, pa še gledališke in lutkovne predstave za otroke.

Ustvarjalne delavnice ter bralne, igralne in športne aktivnosti

Vsak vikend se bodo v parku ob stalnih vsebinah, Bralna plaža, Gibki, prožni, vsega zmožni in Razvajalnice, zvrstile različne ustvarjalne delavnice in predstavitve ustanov, posameznikov, umetnikov in obrtnikov ter organizacij.

Mestni park bo torej v duhu Festivala Lent živel še vso poletje in od daleč mahal celo jeseni, ko bo 23. septembra Mariborčanom velel nasvidenje do 26. Festivala Lent.

Matej Regent
nedelja, 9 Julij, 2017 - 20:39 Osveženo: 9. Julij 2017 - 20:40

Soustvarjaj

Komentarji

Dodaj komentar

CAPTCHA
Da bi preprečili nezaželjeno dodajanje vsebin, odgovorite na enostavno vprašanje.
Fill in the blank.

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.